Muhabbit

Partisia NFT Ticaretini Farklı Bir Yolla Yapacak!

Partisia Blockchain’in sunduğu MPC sistemi, açık artırmalarda kullanılacak!

Partisia

Partisia Blockchain’in sunduğu MPC teknolojisinin sunduğu bir diğer artı, açık artırmalarda kolaylıkla kullanılabilecek olmasıdır.

Bildiğiniz gibi NFT’ler son aylarda büyük bir ilgiyle karşı karşıya. Ciddi rakamlara satılan NFT’ler, bütün dünyanın ilgisini çekti ve NFT çılgınlığı resmen başlamış oldu.

İşte tam bu noktada Partisia, kriptografinin çevrim içi açık artırmaları nasıl iyileştirebileceğine dair bir gönderi paylaştı. Bildiğiniz gibi bir emtia için doğru fiyatı bulmak genellikle zor bir durumdur. Elbette yaygın emtialar için geçerli olmasa da, nadir bulunan ürünler için fiyatlandırma işlemleri baş ağrıtabilir.

İşte tam bu noktada, belirli kişilerin katılıp ürünlere teklif verdiği açık artırma sistemi bu sorunu çözmek için biçilmiş bir kaftandır. Açık artırma, 1990’ların başından bu yana, çoğu pazarda kendine yer edinmeyi başardı.Şimdilerde ise bu teknik, blockchain ve dijital dünya ile gelişmeye başladı.

Açık artırma, esas olarak saf bir pazardır. Aslında bu yüksek kontrollü yapı, belli bir pazar için ihale kurallarını tasarlayarak belirli piyasa başarısızlıklarını çözmeyi mümkün kılar. Açık artırmalar doğru altyapı ve otomasyonla, gelişmiş açık artırma sistemleri, satış alanları ve endüstriler arasında önemli bir değer yaratabilir.

Bildiğiniz gibi açık artırmalarda uyulması gereken bazı kurallar vardır;

Partisia Blockchain, MPC teknolojisi ve blockchain teknolojisinin kombinasyonu ile güvenilir ve şeffaf açık artırmalar için ideal altyapıyı sağlar.

Peki blockchain teknolojisi bu alana neler katabilir? Blockchain teknolojisi, ticaret kuralları ve açık artırmaya katılanlar hakkında şeffaflık sağlar, açık artırma sonucunun merkezi olmayan bir şekilde yürütülmesini sağlar ve açık artırmaları hızlandıracak bir otomasyona sahiptir.

Blockchain teknolojisinin sağladığı yenilikler, ticaret kurallarına dışarıdan müdahaleyi önleyebilir ve katılımcılar arasındaki iletişimi güçlendirerek, açık artırma sistemine yarar sağlayabilir.

Açık artırmaları otomatik hale getirmek, kullanımı yaygınlaştırmak için çok önemlidir. Bir örnek vermek gerekirse, otomasyonun sağlayacağı düşük işlem ücretleri, bu sisteme ciddi bir katkıda bulunabilir.

Partisia Blockchain Nedir?

Partisia, güvenlik, gizlilik, şeffaflık ve hız odaklı bir halka açık blockchain olarak tanımlanıyor.

Partisia Blockchain, özellikle çok taraflı hesaplama gibi kriptografi alanına dayalı ticari yazılımları sağlama konusunda kapsamlı bir deneyime sahip olan girişimciler tarafından kurulmuştur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version