Muhabbit

PartySwap: Parti Temalı DEX!

PartySwap, Avalanche üzerinde parti temasına sahip olan yeni bir merkeziyetsiz borsa.

partyswap

partyswap

Merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olan PartySwap, Pangolin ve Trader Joe‘da olduğu gibi kripto paralarla kolay bir şekilde ticaret yapmanızı sağlar. Ayrıca, PartySwap’da “farming” ve “staking” işlemleriyle pasif gelir sağlamak da mümkün olacak.

Sınırlı sayıda NFT’ler oluşturacağını açıklayan Partyswap, NFT’lerin az ve öz miktarda olacağından da bahsediyor. PartySwap’in “token”ı ise PARTY olarak geçiyor. PARTY “token” bir yönetişim ve ödül “token”ı olarak da biliniyor. PARTY “token”ın yakında Avalaunch aracılığıyla piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Kullanıcılar PartySwap’te piyango oynayabiliyor. Birçok kişinin para yatırıp şanslı olan kişinin kazandığı piyango oyununu bir DEX’te oynamak kullanıcılara farklı bir deneyim kazandırabilir. Başka oyunlarında zamanla DEX’te aktif olacağını açıklayan PartySwap kullanıcılar tarafından ilgi görebilir.

PartySwap ilerleyen zamanlarda DEX’ler için ideal bir model olan DAO’ya geçmeyi de planlıyor. Avalanche ağı üzerinde olan DEX’in, kendi alt ağını oluşturacağı medium makalesinde bahsedildi.

PartySwap’in lansmandan önce CoinMarketCap’te listelenmesi, proje açısından güven verici bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. PARTY “token”ın toplam arzı 110 milyon adet olarak geçiyor. Token dağılımı olarak; %2 pazarlamaya, %2,5 yatırımcılara, %8 “airdrop”a, %10 takımın kendisine, %15 hazineye ve %62,5 likidite madenciliğine ayrılmış.

PartySwap “Farm”ları

Herhangi bir popüler DEX’te olduğu gibi, PartySwap’ın da birçok çiftliği olacak. İki temel “farm” türü aracılığıyla günde belirli bir miktar ödül olarak dağıtılacak.

PartySwap’ın çeşitli “farm”ları arasında günlük toplam 16450 $PARTY dağıtılacaktır.

PartySwap Linkleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version