Muhabbit

PayPal Binance.US’in Ticaret Hacmini Yakaladı!

PayPal, Binance.US’in yakasında!

PayPal

PayPal üzerindeki Amerikalı kullanıcılar, kripto hizmetlerinin başlamasından bu yana, yani bir ay içinde Binance.US’in hacmine yaklaştı.

PayPal ve Kripto Akımı

Ödeme devi, Ekim ayında kripto servislerine başladı ve dün bu hizmetlerin bekleme süresini kaldırarak kripto servislerini uygun olan tüm ABD müşterileri için kullanılabilir hale getirdi. Bildiğiniz üzere ödeme devi, bu girişimi için Paxos ie bir ortaklık kurdu.

Paxos’un ticaret hizmeti itBit borsasındaki günlük hacmi, 5 milyon dolardan tam 25 milyon dolara kadar yükseldi. Bu artışın doğrudan PayPal’ın kripto operasyonlarını sunmasıyla ilgili olup olmadığı belirsiz olsa da, durum böyle görünüyor.

Buna karşın, Binance.US‘in 24 saatlik hacmi 30 milyon dolara yakın. Bununla beraber, Kraken ve Coinbase Pro gibi diğer ABD merkezli borsalarda günlük işlem hacmi 500 milyon $’ın üzerinde. Bu nedenle, en iyi borsalarla rekabet etmeye başlamadan önce ele alınması gereken önemli bir zemin var, ancak PayPal bu temeli attı.

Yine de, dünya çapında 346 milyonluk bir kullanıcı tabanıyla, ödeme devi kripto para birimini benimsemede bir sonraki seviyenin kilidini açıp öncülük edebilir.

itBit Borsasının Günlük İşlem Hacmi. Kaynak: Nomics

Bildiğiniz gibi ödeme devi şu anda dört kripto para birimini destekliyor. Bunlar, Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash. Ayrıca PayPal’ın sunmuş olduğu kripto hizmetleri an itibarıyla sadece ABD’de geçerli. PayPal, ilerleyen zamanlarda bu hizmetlerini Avrupa’ya ve diğer ülkelere genişletmeyi planlıyor.

Daha fazla PayPal haberleri için: PayPal Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version