Muhabbit

PayPal İrlanda’da Kripto Para Ekibi Kuruyor!

PayPal, şirkete kripto para sektörü ile alakalı kişileri katmak istiyor.

paypal

paypal

Küresel ödeme devi PayPal, İrlanda ofisine kripto para birimleri ile ilgili pozisyonlarda işe alım yapacak. PayPal’ın amacı, şirketin bu konudaki tutumunu göstermek ve dijital varlık piyasasında büyümek.

Yerel haber ajansı Independent’ın haberine göre PayPal, kara para aklamayı önleme ve iş geliştirme gibi kripto para odaklı çalışma kollarını doldurmak istiyor.

Bildiğiniz gibi PayPal, bu geçtiğimiz yıl kripto para sektörüne resmi bir şekilde giriş yaptığını açıklamıştı. Ekim 2020’de PayPal, ABD’li vatandaşların BTC, ETH, BCH ve LTC almalarına izin vermişti. Ayrıca şirket, son zamanlarda kripto para sektörüne olan hizmetlerini genişletti ve kullanıcıların ürün ver servisler için kripto para kullanmasına olanak tanımaya başladı. Bununla beraber şirket, iki aydır kullanıcılarının üçüncü parti cüzdan kullanmalarına olanak sağlıyor.

PayPal Mevcut Durumdan Memnun!

PayPal CEO’su Dan Schulman Nisan ayında, şirketin kripto para operasyonlarının ilk altı ayında tüm beklentileri karşıladığını ve fazlasını gerçekleştirdiğini söyledi.

Bitcoin ve Ethereum gibi varlıkların popülaritesi, genel kripto para piyasasını 2.6 trilyon $’lık bir değerlenmeye itti. Mayıs ve Temmuz ayları arasında fiyatlar keskin bir düzeltme görse de, kripto para piyasaları yine yukarı doğru tırmanmaya başlamış gibi görünüyor.

PayPal şirketinin geçtiğimiz günlerde yaptığı gelir toplantısında Schulman, şirketin kripto para servislerinin çok yakın bir gelecekte Birleşik Krallık’a gelebileceğini söyledi. Ayrıca şirket, yeni güncellemeler ile daha hızlı ödeme işlemleri için çalışmalar yapıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version