Muhabbit

PayPal Kripto Kararının Ardından BitGo’yu Satın Alabilir!

PayPal, kripto alanında elini güçlendirecek!

PayPal

Kısa bir süre önce PayPal, kripto para birimlerini satın alma işlemlerini ve kripto paraları alışveriş ağına entegre ettiğini duyurdu. Kuliste dolanan yeni iddialara göre PayPal, dijital varlık saklama sağlayıcısı BitGo’yu satın alabilir!

Bloomberg’in 23 Ekim tarihinde yayınladığı bir habere göre, PayPal, dijital varlık saklama şirketi BitGo Inc. ile görüşmeler yapmaya başlamış.

Haberde, PayPal’ın ve BitGo’nun görüşme halinde olduğu ve önümüzdeki birkaç hafta içinde anlaşmaya varacaklarını iddia eden isimsiz kaynaklar belirtilmiş durumda. Ancak haberde, PayPal’ın farklı bir muhafaza servisi satın almaya karar verme ihtimalinin bulunduğu ve BitGo ile “görüşmelerin başarısız olabileceği” belirtiliyor.

PayPal’ın potansiyel satın alımı ile ilgili haberler herkesin ilgisini çekmiş gibi görünmüyor. Thorchain’in (RUNE) resmi hesabı, şirketin Twitter hesabı üzerinden PayPal’ın hareketlerine ilişkin endişelerini dile getirdi.

wBTC’lerin çoğunluğu BitGo tarafından muhafaza ediliyor. PayPal bu alanda iyi bir oyuncu değil. Dikkatli hareket etmek gerekiyor.

Bitcoin Fiyatına PayPal Etkisi

ABD’nin teşvik paketi beklentisi ve Bitcoin’in kurumsal sektör tarafından daha fazla benimseneceğine dair sürekli haberler geliyordu.

Tüm bunların arasında, dijital ödeme şirketi gelecek yıl kripto ödemelerini başlatacağını duyurdu. Bu duyurudan kısa bir süre sonra BTC 13.000 $’ı saatler içinde geçti.

Son Yazılar

Exit mobile version