Muhabbit

PayPal Kripto Paralar ve Blockchain Teknolojisi İçin Danışmanlardan Yardım Alacak!

PayPal, kripto paralar hakkında tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip kuruyor!

Paypal stable muhabbit

Paypal stable muhabbit

ABD menşeli ödeme hizmeti sağlayıcısı PayPal, kripto para, blockchain ve dijital para birimleri hakkında tecrübeli kişilerden oluşan bir ekip kurdu.

PayPal’ın 8 Şubat 2022 Salı günü günü yaptığı duyuruda, Blockchain, Crypto&Digital Currencies ismini verildiği danışma konseyine, altı üyenin eklendiği ve bu kişilerin mevcut ve gelecekteki PayPal ürünlerinin dijital ekosisteme uyum sağlama konusunda yardım edeceğini açıklandı.

PayPal’ın danışmanlık konseyine katılacak isimler ise şunlar;

PayPal’ın Blockchain, Crypto & Digital Currencies bölümünün Başkan Yardımcısı Jose Fernandez da Ponte, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Sektörün fırsatlarını, rekabetini ve zorluklarını daha iyi algılayabilmek adına dünyanın en iyileriyle etkileşim kurmamız gerektiğini düşünüyoruz.

PayPal Danışmanları Kripto Para Alanında Tecrübel!

Yukarıda listelediğimiz 6 danışmanın her biri, iş ve düzenleyici anlamda kripto para ve blockchain alanında tecrübeli isimler. Örnek vermek gerekirse Peter Briger, Softbank Group’un kurucusu Masayoshi Son’a 2017 boğa sezonundan önce Bitcoin’e yatırım yapmasını tavsiye ettiği söyleniyor.

MIT Digital Currency Initiative ile geçirdiği zaman boyunca Narula, Boston Federal Rezerv Bankası’nın tüketici kullanımına uygun bir dijital para birim oluşturmasına yardım edecek bir girişime başkanlık etmişti.

Bununla birlikte 2014 yılından 2017’ye kadar CFTC başkanı olarak görev alan Massad, görevinden ayrıldıktan sonra düzenleyicilerin Bitcoin ETF’sini onaylaması gerektiğini savunuyordu.

Eski CFTC başkanı Timothy Massad

Danışma grubunun henüz üstünde çalışacağı projeler ve genişletme ürünleri belli değil. Bildiğiniz gibi PayPal 2020 yılından bu yana ABD’li kullanıcıları için kripto para hizmetlerini sunuyordu. Bununla birlikte yıllar geçtikçe operasyonlarını genişleten PayPal, küresel pazarda kendine yer edinmek istiyor. Ayrıca firma, PayPal Coin isminde kendi stablecoin’ini de piyasaya sürmeyi planladığı belirtilmekte.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version