Muhabbit

PayPal Kurucu Ortağı Peter Thiel, Bitcoin’e Daha Fazla Yatırım Yapmak İstiyor!

Milyarder Peter Thiel, Bitcoin’e yapılan yatırımın az olduğunu düşünüyor.

peter thiel paypal

peter thiel paypal

Bitcoin (BTC) fiyatı 67,000 doları gördü ve yeni bir ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) gerçekleştirdi. PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel, aldığı Bitcoin’lerin az olduğunu düşünerek daha fazla Bitcoin alınması gerektiğini söyledi.

Dünkü (20 Ekim 2021) Bloomberg haberine göre Thiel, Miami’de düzenlenen bir röportajda kripto para birimleri, merkez bankaları ve yapay zekadan (AI) bahsetti.

Thiel, Bitcoin için şunları söyledi:

Sadece Bitcoin satın almanız gerekiyor. Bitcoin’e yeterince yatırım yapılmamış gibi hissediyorum.

Bitcoin yükselişiyle beraber merkez bankalarının endişesi artığını düşünen Thiel, sözlerine şöyle devam etti:

BTC’nin yeni ATH’ler yapması, kesinlikle bize merkez bankaları için tam bir iflas anında olduğumuzu söylüyor.

Thiel, yapay zeka teknolojisinin kripto paraların merkeziyetsizlik kavramına karşı bir rakip olduğunu söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Yapay zeka aslında komünisttir. Yani tek merkezlidir. Kripto paraların merkeziyetsizlik kavramına tamamen ters düşer. Aynı zamanda Yapay zeka dünyayı gerçekten yok edebilir.

Thiel, Bitcoin’in en eski savunucularından biri olduğunu söyleyebiliriz. 2014’te para birimi olarak Bitcoin’i başarılı olduğunu iddia eden Thiel, uzun zamandır kripto para piyasasını takip ediyor. Paypal’ın kurucu ortağı Bitcoin’i, herkesi, herkesten karşı koruyan bir para birimi olarak görüyor.

PayPal, geçen yıl kripto para piyasasına giriş yaptı. Şirket, geçtiğimiz Ekim ayında Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinin ticaretini yapma çalışmalarına başladığını duyurdu. PayPal o zamandan beri Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ta kripto para hizmeti vermeye başlattı.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version