Muhabbit

PayPal, San Francisco Ofisini Kapatıyor!

Dünyanın en büyük ödeme platformlarından biri olan PayPal şirketi, San Francisco’daki ofisini kapatma kararı aldı.

Dünyanın en büyük ödeme platformlarından biri olan PayPal şirketi, San Francisco’daki ofisini kapatacağını kamuoyuna açıkladı. PayPal, San Francisco ofisini kapatılmasının ardından çalışanlarının San Jose’deki genel merkezde çalışmaya devam edebileceklerini de açıkladı.

TechCrunch’a 27 Nisan 2022 Çarşamba günü açıklama yapan PayPal yöneticisi, şirketin uluslararası dijital para transfer hizmetlerinden sorumlu olan Xoom tarafından kullanılan San Francisco ofisini kapattığını doğruladı. PayPal 2015 yılında para transfer teknolojileri ve hizmetlerine odaklanan Xoom’u satın almış ve mevcut Xoom çalışanları için San Francisco ofisini açmıştı.

PayPal 2022 İlk Çeyrek Raporunu Yayınladı!

PayPal

Ödeme devi PayPal 27 Nisan 2022 Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2022 yılının ilk çeyrek raporunu da kamuoyuyla paylaştı. PayPal toplam ödeme hacminin yaklaşık 323 milyar dolar olduğunu ve işlem gelirlerinin yaklaşık 6,5 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Hatırlayacağınız üzere PayPal şirketi 2021 yılında kripto para ödemelerini kabul ettiğini açıklamasıyla kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Kripto para ödemelerini kabul eden PayPal bir sonraki odağını ise stablecoin’lere çevirmişti. Ödeme devi PayPal’ın kripto para, blok zincir ve stablecoin’leri incelemek için şubat ayında bir danışma konseyi kurduğunu da hatırlatalım.

Coinbase de San Francisco’daki Ofisini Kapatma Kararı Almıştı!

Coinbase

San Francisco, birçok kripto para şirketi ve teknoloji şirketlerine ev sahipliği yapmasıyla bilinmektedir. Fakat pandemi şartlarından ötürü San Francisco’daki birçok şirket uzaktan çalışma sistemine döndü. Durum böyle olunca bölgedeki birçok şirket ofislerini kapatma kararı almaya başladı.

Hatırlayacağınız üzere önde gelen kripto para Coinbase de 2021 yılının Mayıs ayında uzaktan çalışma sistemine geçtiklerini bu yüzden 2022 yılında San Francisco genel merkezini kapatacağını açıklamıştı.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version