Muhabbit

PayPal Üçüncü Taraf Cüzdan Transferlerini Destekleyecek!

PayPal, kripto paraların üçüncü taraf cüzdanlara transferinin desteklenmesi için araştırma yaptıklarını açıkladı.

paypal kripto para muhabbit

paypal kripto para muhabbit

Ödeme hizmetleri devi PayPal, Venmo kullanıcılarıyla birbirlerine ve başka kripto para platformlarında bulunan cüzdan adreslerine Bitcoin gönderebilecek. Bu da kullanıcıların kripto paralarını kendi cüzdanlarına çekmelerini mümkün kılacak.

Geçtiğimiz yıldan beri kripto para dünyasına girişini adım adım ilerleten PayPal, kripto para yatırımı yapan kullanıcılarını sevindiren bir adım daha attı. PayPal bir süre önce, Venmo üzerinden Bitcoin alım hizmetini ekleme kararı vermişti. Ancak bu karar, PayPal kullanıcılarının sadece alım satım yapabilmesi, aldıkları kripto parayı cüzdanlarına çekememesi ve başkalarına gönderememesi sebebiyle eleştirilere maruz kalmıştı.

PayPal Üçüncü Taraf Cüzdan Transferlerini Destekleyecek

PayPal’ın Blockchain ve Kripto Para Bölümünün Başkanı Jose Fernandez da Ponte, bu durumun yakın zamanda çözüleceğini müjdeledi. Consensus’ta konuşan Fernandez da Ponte, şirketin üçüncü taraf cüzdan transferleri için destek ekleneceğini açıkladı.

Jose Fernandez da Ponte tarafından yapılan açıklama ile birlikte, PayPal ve Venmo kullanıcıları sadece birbirlerine veyahut kendilerine değil farklı kripto para platformlarına da Bitcoin gönderebilecek. Fernandez da Ponte, kullanıcılarına seçenek sunmak istediklerini ifade etti.

“Kullanıcılarımızın kripto paralarını bize getirmelerini, bizimle alım satım yapabilmelerini ve bizden satın aldıkları kripto paraları alıp istedikleri yere gönderebilmelerini istiyoruz.”

Jose Fernandez da Ponte

Ayrıca Fernandez da Ponte, kripto paraların ve token’ların transferlerinin faydalı olacağına inandıklarını söyledi. Kullanıcıların PayPal adreslerine ve PayPal adreslerinden farklı kaynaklara kripto paraları nasıl transfer edebilecekleri konusunda araştırma yaptıklarını dile getirdi.

Fernandez da Ponte, açıklamasını yaptığı bu hizmetin ne zaman kullanıcıların huzuruna sunulacağı veyahut bu işlemlerin Blockchain’e nasıl işleneceği hakkında bir bilgi vermedi.

Paypal ve Kripto Para İlgisi

Ülkemizde maalesef şu anda kullanılamayan PayPal, kripto para dünyasındaki adımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz 2020 yılının Ekim ayında kripto para dünyasına girişini resmen ilan eden PayPal, Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan kullanıcılarına kripto para hizmetini açmıştı.

2021 yılının başında ise bulut tabanlı bir altyapı ve kripto para cüzdan hizmet sağlayıcısı Curv’ü satın alan PayPal, Mart ayının sonunda kripto para ile ödeme hizmetini başlatmıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version