Muhabbit

Penguin Finance Avalanche Rush Programına Katıldı! 2.5 Milyon Dolar Teşvik!

Platform tarafından yapılan açıklamada Avalanche tarafından ortaya konan Rush programına dahil olduğu duyuruldu.

Avalaunch

penguin finance

Penguin Finance (PEFI), yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Platform tarafından yapılan açıklamada Avalanche tarafından ortaya konan Rush programına dahil olduğu duyuruldu.

Avalanche ağı üzerinde bir yield aggregator olarak öne çıkan Penguin Finance, en iyi opsiyonları kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

Ek olarak oyna-kazan, launchpad ve NFT platformu da bulunan Penguin Finance, birçok farklı ürünü bir arada sunuyor. Igloos v2 ile birlikte daha yüksek getirili staking opsiyonları sunmaya başlayan platform, 2.5 Milyon $’lık teşvik alacak.

Geçtiğimiz nisan ayında ortaya konan platform, Avalanche ağı üzerinde en hızlı büyüyen DeFi uygulamaları arasında yer alıyor. Avalanche ağı üzerindeki ilk “layer 2” farming opsiyonlarını sunmaya başlayan platform, Penguin Emperor ve Penguin Arena gibi farklı oyna-kazan çözümlerini kullanıcılarına sunuyor.

Rush programı kapsamında likidite havuzlarına likidite sağlayan kullanıcılar, “Rush” ödüllerinden faydalanabilecek.

Avalanche Rush Programı Hakkında

Avalanche Foundation, Rush programı kapsamında farklı projeler ile çalışıyor. Aave, Curve, Sushi, Stake DAO ve Benqi gibi projelerle çalışmalarını sürdüren Avalanche, yeni duyurunun ardından Penguin Finance ile de çalışmaya başlayacak.

2021 yılının dördüncü çeyreğinde aktive edilmesi planlanan “Rush” ödülleri, kısa süre içinde kullanıcılarla buluşturulacak.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version