Muhabbit

Penguin Launchpad Boo Finance IDO’sunu Duyurdu!

Penguin Finance Boo IDO’sunu duyurdu

Avalaunch

penguin finance

Penguin Finance, Boo Finance IDO’suna Özel Launchpad Aşamalarını Yayımladı.

Bildiğiniz gibi launchpad’ler yeni projelerin tokenlarının dağıtılmasını sağlayan bir araç olarak görev yaparlar.

Bu yöntemle projeler, tokenlarına erişmek isteyen yatırımcılara olanak sunar ve etkileşim alır.

Teorik olarak iyi bir yöntem olarak görünen Launchpad mekaniği, kripto para sektöründe tam olarak verimli olmayabiliyor. Çoğu platform, geliştiriciler ve danışmanlar olmak üzere token dağılımını ayarlayarak merkezi bir oluşum olma yönünde ilerliyor. Hatta bazı platformlar bu durumu o kadar abartmış durumda ki, token lansmanları sadece birkaç kişinin faydasına olacak şekilde sonuçlanabiliyor.

PeFi Manipülasyondan Uzak Bir Launchpad Olarak Öne Çıkıyor

Penguin Finance, Launchpad’de yapılan token dağıtımlarının manipüle edilmemesi için, iPEFI tokenı ile uzun vadeli yatırımcılara katkı sağlayacak ve adil dağıtım koşullarını savunan bir Launchpad oluşturdu.

Penguin Launchpad’e Nasıl Katılım Sağlanır?

Penguin Finance’in stake tokeni iPEFI’yı tutan yatırımcılar, elde edebilecekleri BOOFI miktarını belirleyebilir. Yani ne kadar çok iPEFI tutarsanız o kadar fazla BOOFI kazanabilirsiniz. Stake işlemine bırakılan iPEFI’lar, 14 günlük bir kilit süresine girer. Bu sayede kullanıcılar ön satışa katılmaya hak kazanır. 14 günün sonunda ise stake işlemine bırakılan iPEFI’lar serbest bırakılabilir.

Nedir Bu iPEFI?

iPEFI, PEFI ile paritesi olan bir ARC20 tokenıdır. Tokenin en önemli ve ana görevi, platformda yer alan staking hizmetidir. Kullanıcılar bu staking hizmetine katılarak, platformdaki ön satışlara katılabilir.

Ayrıca iPEFI stake eden bazı sabırsız yatırımcılar, yatırımlarını erken bozdurduklarında %6 oranındaki ceza, direkt olarak platformdaki stake işlemi yapan kullanıcılara dağıtılır. Bu sayede Penguin Finance üzerinde yapılan stake işlemlerinin yıllık getiri oranı gün geçtikçe artış gösterir.

Platformun kullanıcılarına sunduğu bazı özellikler ise şu şekilde sıralanıyor:

İlginizi Çekebilir: Impermanent Loss Nedir?

Bunun yanı sıra Penguin Finance, Boo Finance IDO’suna Özel Launchpad Aşamalarını Yayımladı.

Birinci aşamada kullanıcılardan istenen minimum iPEFI miktarı 500 olarak belirtiliyor. 500 iPEFI tokenı ile stake yapan kullanıcılar 1 adet garanti alım hakkına sahip olacak bunun yanı sıra bu kademede her bir BOOFI 0.125 $‘dan satılacak. Ayrıca bu kademede olan kullanıcılar 1 adet nadir bulunan Ghoul NFT’si kazanacak.

İkinci aşamada kullanıcılardan istenen minimum iPEFI miktarı ise 10.000 ve daha fazlası olarak belirtilmiş. 10.000 ve üzeri iPEFI ile stake işlemi yapan kullanıcılar, her 500 iPEFI tokeni için 1 garantili alım hakkına sahip olacak. Bunun yanı sıra her 5000 iPEFI tokeni için %15’lik bonus alacak kullanıcılar, BOOFI tokenlar 0.115 $‘dan satın alabilecek. Ayrıca bu kademedeki kullanıcılar 1 adet Epic Reaper NFT’sine sahip olacak.

Üçüncü aşamada kullanıcılardan istenen minimum iPEFI miktarı ise 50.000 iPEFI veya daha fazlası olarak belirtiliyor. Bu kademede yer alan kullanıcılar her 500 iPEFI tokeni için 1 garantili alım hakkına sahip olacaklar. Bunun yanı sıra kullanıcılar, her 5000 iPEFI tokeni için %25 bonusun sahibi olacak. Ayrıca bu kademede BOOFI tokenları 0.1 $‘lık ücret ile satışa çıkacak. Bu kademede yer alan kullanıcılar, 1 adet Efsanevi Demonlord NFT’sini de cüzdanlarına koyacak.

Launchpad’de Yer Alan Alım Hakkı Ne Anlama Geliyor?

Alım hakkı satışa çıkarılacak tüm BOOFI’lar arasındaki payı temsil ediyor. Yani kullanıcıların satın alabileceği BOOFI tokenlarının sayısı, kazandıkları alım hakkı sayısına bağlıdır. Örnek vermek gerekirse, 5 alım hakkı olan bir yatırımcı, toplamda var olan 100 alım hakkının %5’ine erişim sağlayabilir.

Ayrıca Penguin Finance yetkilileri, PEFI fiyatının Launchpad etkinliğinin başlangıcında belirleneceğini söylüyor. Bu nedenle BOOFI ön satışına katılacak olan kişilerin sebep olabileceği fiyat dalgalanmalarına dikkat edilmesi gerekiyor.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version