Muhabbit

PEPE Balinası 600.000 Dolarlık Zarar Etti!

Pepe the Frog adlı internet meme’inden esinlenen PEPE, son günlerde iyi bir trend yakalayarak önemli yükselişlere imza atmıştı!

PEPECOİN2

Kripto para piyasasındaki en son memecoin trendi “Pepe the Frog” adlı internet meme’inden esinlenen PEPE, son günlerde iyi bir trend yakalayarak önemli yükselişlere imza atmıştı! Kripto para borsası Binance listelemesiyle tüm kamuoyunda yankı uyandıran PEPE coin’de son durum ne? Gelin hep birlikte inceleyelim!

18 Nisan’da piyasaya sürülmüş olan Pepe Coin (PEPE), kripto para topluluğunda kısa sürede büyük bir ilgi görmüştü. Yaşanan bu yükseliş dalgası da birçok kripto para yatırımcısını PEPE yatırımcısı yapmaya yetmişti. Fakat yükseliş süreklilik arz etmeyince bir PEPE balinası kısa bir sürede büyük zarar etti. Birkaç gün önce 3 milyon dolar değerinde PEPE satın alan bir balina, PEPE cephesinden yaşanan düşüş sonrası 600.000 dolarlık zarara uğradı. 6 Mayıs 2023 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan PEPE, yalnızca birkaç gün sonra yüzde 42’den fazla değer kaybederek yatırımcılarını üzdü.

Memecoin PEPE Coin Nedir?

CoinMarketCap sıralamasında 53. sırada yer alan PEPE Coin, 18 Nisan 2023’te piyasaya sürüldükten sadece 3 hafta içerisinde 500 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yakalamayı başardı. Bu yükseliş PEPE Coin’in en yüksek market cap sıralamasında ilk 100 kripto para arasına girmesine yardımcı oldu.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version