Muhabbit

Platypus Finance Güvenlik Testlerini Başarıyla Tamamladı!

Platform, Avalanche üzerinde çalışan bir stable-swap platformu olarak öne çıkıyor.

Platypus-Guvenlik-Muhabbit

Platypus-Guvenlik-Muhabbit

Platypus Finance, güvenlik testlerini başarıyla tamamladı. Platform, Avalanche üzerinde çalışan bir stable-swap platformu olarak öne çıkıyor. Hacken ve Omniscia tarafından güvenlik testlerine tabi tutulan platform tüm aşamalardan sorunsuz geçmeyi başarmış durumda.

Merkeziyetsiz platformların güvenliği açısından büyük önem arz eden “audit” işlemleri platformun kodlarında ya da akıllı kontratlarında bir sorun ya da açık olup olmadığının test edilmesi için yürütülen bir süreç olarak tanımlanabilir.

Kullanıcı fonlarının güvenliği için iki farklı kuruluş tarafından güvenlik testlerine tabi tutulan Platypus, an itibarıyla sorunsuz görünüyor.

Üç farklı aşamada Hacken tarafından gerçekleştirilen testlerin sonucunda kritik, yüksek ya da orta riskli herhangi bir hata bulunmuş değil. Audit sonucunda oluşturulan rapora göre platform oldukça güvenli görünüyor.

Platypus Audit

Omniscia tarafından gerçekleştirilen akıllı kontrat testlerinde de benzer bir sonuç çıkmış durumda. Statik, manuel ve kod incelemelerinin sonucunda platformda kullanılacak kontratlar ile ilgili bir sorun bulunmazken, aktif olarak işlemlere devam edilebileceği bildiriliyor. Yakın zamanda Beta olarak platformunu aktive edecek olan Platypus, kullanıcılarıyla buluşacak.

Platypus’un beta sürümü ile ilgili tarihleri burada bulunan Twitter hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version