Muhabbit

Platypus NFT’leri ve NFT Dünyasına Yenilik Katmayı Vadeden Özellikleri

Platypus NFT koleksiyonununda yer alan NFT’leri benzerlerinden ayıran özelliklerine dair açıklayıcı bir metin yayımladı.

Platypus-NFT-Muhabbit

Platypus-NFT-Muhabbit

Platypus NFT koleksiyonunun lansman tarihinin yaklaşmasına binaen, platform bu yeni NFT’leri benzerlerinden ayıran özelliklerine dair açıklayıcı bir metin yayımladı.

Platypus’a göre platformun NFT koleksiyonunun en dikkat çekici özelliklerinden biri NFT konsepti ile DeFi’ı bir araya getiriyor olması.

“Artık hepimiz harika NFT projelerinin etrafında sadık, sağlam ve coşkulu bir topluluğun oluştuğunun farkındayız. Her ne kadar bu oldukça can alıcı bir özellik olsa da, bu topluluklar tüm artılarına rağmen genellikle fayda/gelir yaratmakta zorlanıyorlar. DeFi ise fayda yaratmakta ne kadar başarılıysa, sağlam bir topluluk oluşturmakta da o kadar başarısız. Diğer bir deyişle, birinin güçlü olduğu noktada diğeri zayıf kalıyor.”

Platypus, bu durumun platform için altın bir fırsat oluşturduğunu dile getiriyor ve ekliyor:

“NFT ve DeFi arasındaki sinerji hem DeFi hem de NFT sahipleri için devasa bir değer yaratacak.”

Platypus NFT’lerine sahip olan kullanıcılar platformun özel kulübünün bir parçası olacak ve alfa sızıntılarından ilk olarak haberdar edilecek. Ayrıca Platypus NFT’ler gelecekte DAO’lar tarafından idare edilen girişimlere de gebe olacak. Kullanıcılar, diğer hevesli NFT sahipleri ile ortak olarak Platopia’nın geleceğini yaratma imkanına sahip olacak.

DeFi’ın temel değerleri olan adil ve şeffaf bir düzeni benimseyen protokol, bu değerleri NFT madenciliği sürecinde de koruduğunu dile getiriyor. Avalanche blockchain’inde madencilik için on-chain rastgele üretimi kullanan ilk protokol olduğunun altını çizen Platypus, böylece adil bir NFT dağılımı sağlamayı vadediyor.

Platypus Finance

Platypus Daha Adil Bir NFT Yapısını Hedefliyor

Protokol ayrıca NFT madenciliğinde “önce gelen kazanır” mantığına da Platypus Heroes adını verdiği NFT’leri ile meydan okumayı hedefliyor. NFT’ler, Platypus kullanıcılarına ekstra ödüller, güçlendirmeler veya diğer likidite madenciliği avantajları sağlayan benzersiz niteliklere ve becerilere sahip Platypus’lar olarak dikkat çekiyor.

İlginizi çekebilir: Platypus’ta Nasıl Stake Edilir?

Halihazırda mevcut olan beş beceri vePTP jenerasyonunu yüzde olarak hızlandıran Speedo, vePTP piyasa değerini yüzde olarak artıran Pudgy, vePTP ve vePTP piyasa değerini sabir bir oranda artıran Gifted, vePTP jenerasyonunu sabit bir oranda artıran Diligent, ve stake kaldırıldığında vePTP’nin bir kısmını tutan Hibernate olarak belirtiliyor.

Platopia’nın yalnızca bir hikaye değil, aynı zamanda merkeziyetsizleşme yolculuğunda varılmak istenen bir hayal olduğunu belirten platform, NFT’ler söz konusu olduğunda da sınırı zorladıklarının ve yeni perspektifleri kovaladıklarının altını çiziyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version