Muhabbit

Platypus USDT Likidite Havuzu Başlatıyor!

Avalanche ağı üzerinde çalışan bir DeFi platformu olan Platypus, Medium ve Twitter hesaplarından yeni bir duyuru yaptı. Detaylar haberimizde.

platypus muhabbit

platypus muhabbit

Avalanche ağı üzerinde geliştirilen bir “stableswap” platformu olan Platypus, geçtiğimiz günlerde “Faiz Oranı Modeli” ismini verdiği yeni bir sistemin uygulamasına geçeceğini duyurmuştu. Mart ayında başlayacak bu uygulamanın detaylarına buradan erişebilirsiniz.

Platypus Medium hesabından 18 Şubat 2022 tarihinde ise yeni bir duyuru geldi. Habere göre 22 Şubat 2022 tarihinde USDT likidite havuzu aktive edilecek.

İlginizi çekebilir: Platypus AMA Etkinliği Soru ve Cevapları

USDT Likidite Havuzu Lansmanı

Platypus’tan gelen bu haber ile birlikte platformda yer alan likidite havuzu sayısı 4’ü aşıyor. 22 Şubat 2022 tarihinde açılacak havuz, 09:00’da (UTC) aktif olacak.

Ethereum ağındaki Curve ve Binance Smart Chain (yeni adı ile BNB Chain) ağında yer alan Ellipsis benzeri bir platform olan Platypus, Avalanche ağındaki “stableswap” işlemlerine çözüm getiriyor. Mart 2022 tarihinde yeni uygulayacakları model ile ise, yatırımcıların PTP kazanımlarını maksimize etmeyi hedeflerken aynı zamanda havuzlardaki olası likidite sorunlarına da çözüm getireceklerini açıklamışlardı.

Likidite Madenciliği Mimarisine Güncelleme Geldi

Platypus Medium ve Twitter hesaplarından yapılan duyuruda, tüm likidite havuzlarının toplam emisyon ödüllerinin aynı kalacağı ve bu rakamın 3 milyon adet PTP olacağı söyleniyor.

Stable coin’ler için ise ağırlıkça yeni bir düzenleme getirildi. Aşağıda verdiğimiz görselde stable coin’lerin sistem içerisindeki ağırlıklarına göz gezdirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Tether (USDT) Nedir?

Platypus yatırımcılarına özel bir hatırlatma: Getirilerinizi maksimuma çekmek için yatırımınızın belirli bir kısmını PTP olarak tutmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir: Platypus’ta Nasıl Stake Edilir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version