Muhabbit

Platypus ve Yeti Finance’ten Yeni Bir İş Birliği!

Yeti Finance, stablecoin havuzunu kademeli olarak Curve Finance’ten Platypus’a taşımaya karar verdi.

Yeti Platy

Yeti Platy

Yeti Finance, stablecoin havuzunu kademeli olarak Curve Finance’ten Platypus’a taşımaya karar verdi.

6 Mayıs 2022 tarihinde yayımlanan bir Medium makalesine göre Platypus, Yeti Finance ile iş birliği gerçekleştirecek. Bu iş birliğiyle birlikte hem Platypus kullanıcıları hem de Yeti Finance kullanıcıları yeni oluşturulan havuzdan faydalanabilecek. YUSD-USDC havuzunun lansmanı 10 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak.

Avalanche blok zincirinde bulunan Platypus ve Yeti Finance, bu stratejik iş birliğini gerçekleştirerek, YUSD-USDC havuzunu Curve Finance’ten Platypus’a taşıyacak.

Yeti Finance, birçok farklı stablecoin işlemlerini analiz ederek sermaye açısından verimli ve istikrarlı bir işlem sunmak için Platypus ile çalışmaya karar verdi. Yeti Finance 400 milyon USD değerindeki teşvikini kademeli olarak Curve’den Platypus’a geçirecek. Kullanıcılar gelecek olan yeni havuzla beraber YUSD ve USDC’yi stake ederek pasif getiri sağlayabilirler.

Platypus, Faiz Oranı Modelini Hayata Geçiriyor!

Avalanche ağı üzerinde geliştirilen bir “stableswap” platformu olan Platypus, geçtiğimiz günlerde “Faiz Oranı Modeli” ismini verdiği yeni bir sistemin uygulamasına geçeceğini duyurmuştu.

Platform tarafından başlatılan bu yeni girişim yani, havuzları yeniden dengelemek için faiz oranlarını kullanmak, DeFi’da türünün ilk örneği olarak gösteriliyor. Faiz Oranı Modeli, Platypus kullanıcılarının stake edilen varlıklarından daha fazla kazanmaları için yeni fırsatlar sunuyor. Halborn Denetleme Merkezi tarafından denetlenen bu yeni modelin, likidite madenciliği teşvikleri yoluyla likidite havuzlarının yeniden dengelenmesini otomatikleştireceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: Platypus’ta Nasıl Stake Edilir?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version