Muhabbit

PlayStation ve Activision’ın Eski Yetkilileri, ImmutableX Ekosisteminde Bir Hayatta Kalma Oyunu Yapacak

ImmutableX, yeni oyununun duyurusunu yaptı!

Ölçeklendirme platformu olan ImmutableX büyümeye devam ederken Web3 oyunları ve metaverse sektörüne yöneldi ve bu alanda büyük başarılar elde etti. Bu başarılar sonrasında da yeni projeler ImmutableX ekosistemine katılmaya başladı.

ImmutableX, yaptığı son duyuruda Emergent Games’in ekosistemine katıldığını ve yeni oyunlarını çıkarmak için ekosistemin gelişmiş ölçeklendirme yetenekleri, ücretsiz madencilik ve ticaret hizmetlerini kullanacağını açıkladı.

ImmutableX duyurusunda ayrıca, yeni hayatta kalma oyunu Resurgence’i de tanıttı. Emergent Games tarafından yapılan oyun afetler sonrası değişen dünyada hayatta kalma üzerine ve muhteşem grafiklere sahip. Oyuncular, oyun içerisinde açık dünyayı keşfederken zor şartlarda hayatta kalmak için kaynak toplayıp aletler üretecek. Oyunun yapımcısı olan şirket, bu oyunun yapımı için özel bir takım kurdu. Takımda, PlayStation ve Activision’dan deneyimli kişilerin yanında sayısız AAA oyun ünvanına sahip ve birçok ödül kazanmış geliştiriciler de bulunuyor.

ImmutableX, GameFi sektöründe lider olma yolunda

GameFi sektörü hızlıca büyüyor ve birçok platform bu büyümeden faydalanmak için sürekli oyun projeleri üretiyor. Ancak, bu projelerin birçoğu kötü piyasa koşullarından dolayı ayakta kalamıyor. ImmutableX ekosistemindeki oyunlar ise kötü piyasa koşullarında hayatta kalarak en çok tutulan oyunlardan oldu.

Web3 oyunlarında en sevilen ve ImmutableX ekosisteminde bulunan oyunlardan bazıları şunlar:

Sevilen bu oyunların yanı sıra ImmutableX, kısa süre önce başka bir MMORPG olan “Seach for Animera” isimli oyunun lansmanını da yaptı.

ImmutableX’in araç toplama seti, yeni Web3 ve metaverse startup projelerinin birçoğunun dikkatini çekti. ImmutableX, 2022 yılında oyun sektörünün önemli isimlerinden GameStop ile de büyük bir ortaklık kurmuştu.

Emergent Games Hakkında

ImmutableX platformunda yeni oyun çıkarmaya hazırlanan Emergent Games bünyesinde klasik oyun dünyasından tecrübeli birçok kişi bulunuyor. Projenin başkanı olarak Simon Rutter, daha önce Sony Playstation’ın EVP’si (başkan yardımcısı) olarak görev yapmıştı. Ek olarak, şirketin CCO’su Russ Harding, Sony Interactive Entertainment Europe’un oyun direktörü olarak yaklaşık on yıllık bir deneyime sahip.

Oyun stüdyosu da ayrıca 60’dan fazla geliştiriciye sahip ve bu geliştiriciler FIFANBA OnlineThe SimsNeed For Speed gibi projelerde çalışarak eşsiz deneyimler yaşamış.

Emergent Games’in CEO’su Ian Hambleton, ImmutableX ortaklığı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Blok zinciri ortağımızı seçmek için uzun bir zaman harcadık ve sonunda seçimimiz ImmutableX oldu. Sadece onlar, ihtiyacımız olan tüm araçları ve teknolojiyi sundu. Ayrıca, başarılı bir web3 oyun geliştiricisinin ihtiyaç duyduğu tüm desteği sağlayacaklarını belirttiler. Oyunlara odaklanmaları bizim için büyük bir önem yaratıyor. Ayrıca, ticari modelleri, yüksek kaliteli AAA oyunları, sürtünmesiz yerleştirme ve teknolojileri eğlence vizyonumuza uyuyor. Biz, ImmutableX’in Web3 oyunlarına hakim olacağına inanıyoruz.”

Immutable’da Küresel iş geliştirme Başkan Yardımcısı Andrew Sorokovsky ise kurulan ortaklık hakkında şunları söyledi:

“AAA oyunları oluşturma ve yayınlama konusunda çok fazla deneyime sahip Emergent ekibi, Web3 oyunlarına yeni bir kalite düzeyi getirmek için benzersiz bir konuma sahip. Etkileyici ve tavizsiz bir kullanıcı deneyimi sunmak için IMX ekosistemine katılan Resurgence’i memnuniyetle karşılıyoruz.”

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Metaverse Haberleri İçin: Metaverse Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version