Muhabbit

Polkadot Üzerinde DeFi SAAS Hizmeti Başlıyor!

Tosdis Finance, kapsamlı bir staking hizmeti başlatmaya hazırlanıyor. Hizmet kapsamında Binance Smart Chain, ERC-20 token ve Polkadot tokenleri için geniş çaplı bir staking hizmeti başlatılmış olacak.

tosdis finance

Tosdis Finance, kapsamlı bir staking hizmeti başlatmaya hazırlanıyor. Hizmet kapsamında Binance Smart Chain, ERC-20 token ve Polkadot tokenleri için geniş çaplı bir staking hizmeti başlatılmış olacak. 2020 yılının sonuna kadar Binance Smart Chain üzerinde başlatılması planlanan hizmetlerin, Polkadot tokenleri için de 2021 yılının ilk çeyreğinde aktive edileceği açıklanmış durumda.

EasyStake ile birlikte tokenler kolay bir şekilde DeFi projelerine entegre edilebilecek. Bu sayede kullanıcılar, DeFi ürünleri üzerindeki staking bazlı ödüllerden kolaylıkla faydalanabilecek.

2020 yılının ikinci çeyreği ile birlikte Tosdis Finance, “blockchain”ler arası çalışan bir merkezsiz ağ olarak ortaya konulmuştu.

Tosdis Finance, “blochchain”ler arası işlemler ile birlikte kripto para kullanıcıları ya da sahiplerinin staking üzerinden işlemlerini kolayca gerçekleştirebilmelerini amaçlıyor. Polkadot, Ethereum, EOS, Tron, Chainlink ve çok daha fazlasını birbirine bağlayarak yeni bir ekosistem yaratmayı amaçlayan Tosdis Finance, işlemleri EasyStake Network ile birlikte gerçekleştirecek.

Bu noktada ERC-20 tokenleri diğer blockchain ağlarına bağlama hedefi bulunan Tosdis Finance, DeFi ekosistemini daha da güçlendirmeyi planlıyor. Platformun kendi tokeni olan Tosdis Token da Tosdis Finance ve EasyStake ağı üzerindeki işlemlerin ücretlendirilmesi için kullanılacak. Tosdis Token’in değerini korumak amacı ile deflasyonist bir yapısı bulunan ekosistemde Tosdis Token yakımları gerçekleştirilecek.

Ek olarak kullanıcılar hem staking fırsatlarından faydalanabilecek, hem de diğer projelere de likidite sağlayabilecek. Kullanıcılar likidite sağlarken, staking gelirlerini almaya da devam edebilecek.

Bu sayede uzun dönemli olarak kullanıcılarına daha fazla ödül sunmayı amaçlayan platform, 2021 yılının ilk bölümünde proof of stake algoritmasını kullanan “coin”ler için de Yield-Staking desteği getirecek.

DeFi ürünlerini kullanıyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version