Muhabbit

Polygon Labs 100 Çalışanına Kapıyı Gösterdi

Ethereum scaling platformu Polygon Labs iş gücünün %20’sine denk gelecek şekilde 100 kişiyi işten çıkardı.

polygon-web3-guvenlik-1200x600

Ethereum scaling platformu Polygon Labs iş gücünün %20’sine denk gelecek şekilde 100 kişiyi işten çıkardı.

İşten çıkarmalar kripto para sektörünün FTX’in iflası ve devamında ortaya çıkan toplu finansal düşüşün üstüne meydana geldi.

“Sen başında Polygon Labs kapsamında pek çok iş birimini konsolide ettik. Bu sürecin bir parçası olarak maalesef ekibimizdeki kişi sayısını %20 azalttığımızı ve 100 kişiyi işten çıkardığımızı duyuruyoruz. İşten çıkarmalar birden fazla ekibi etkileyecek.”

İşten çıkarmaların yaşandığı gün Polygon’un token’ı MATIC %5 değer kaybederek 1,42 dolara geriledi.

Solana Mağazalarını Kapatıyor

Apple, Google, Amazon ve Meta gibi dev teknoloji şirketlerinden sonra kripto para sektörü de kitleleri işten çıkarma yolunda adımlar atmaya başladı. Global finansın yarattığı negatif etkilere ek olarak kripto para sektörünün hala ayı piyasasında olması ve FTX gibi önde gelen borsaların çöküşü küçülmeye gitmelerin hızlanmasına yol açtı.

İlginizi çekebilir: Google, Sam Bankman-Fried’ın Finanse Ettiği Bir AI Firmasına 300 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Son olarak Solana da New York ve Miami mağazasını kapatma kararı aldı.

Solana Spaces’in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

“NYC ve Miami’deki mağazalarımızı şubat ayının sonuna kadar kullanımdan kaldırma, Solana’nın ilk katılım çabaları ve 100.000’den fazla kaydolan ücretsiz NFT ürünümüz olan DRiP gibi dijital ürünlere yönlendirme konusunda zor bir karar aldık. Mağazalarımızda yaklaşık 75.000 kişiyi ağırladık ve Phantom cüzdanlar ve Solana ürünlerinden binlerce kişinin faydalanmasına yardımcı olduk. İlk günden itibaren bize verilen misyon, insanları Web3’e getirmek için yeni modeller denemek ve Solana Vakfı adına topluluğa hizmet etmekti. İnsanlara sık sık söylediğim gibi, mağazalar ne kadar harika olsa da, insanları Solana’ya getirmenin daha etkili bir yolunu bulsaydık, tüm gücümüzü buna verirdik. Bu hafta mağazalarımıza gelip son bir fotoğraf çekmek ve Solana ürünlerinizi teslim almak için son haftanız. Perakende ekibimize son derece cömert olmaları konusunda talimat verdim. Mağazalarımıza gelin fakat stoklarımız sınırlıdır. Ve bazı ücretsiz yüksek kaliteli Solana teçhizatının sahibi olun. Bunu yaptığınızda bize bir iyilik yapın. Bir fotoğrafınızı ve sahip olduklarınızı Twitter’da paylaşın, böylece hep birlikte Solana Spaces’in son haftasının tadını çıkaralım.”

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version