Muhabbit

Polygon MATIC Fiyat Analizi 13.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde MATIC’i inceliyoruz. MATIC grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

MATIC Fiyat Analizi 1

MATIC Fiyat Analizi 1

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda MATIC grafiğini inceleyeceğim. Fiyat analizi serimize yeni eklediğimiz MATIC grafiğini detaylı bir şekilde değerlendireceğim. MATIC grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini incelemeye başlayalım.

MATIC Fiyat 13 Eylül 2022

ATH (All Time High) seviyesi 2,92 dolar olan MATIC, zirvenin %70 oranında gerisinde işlem görmekte. MATIC, şu an 0,8629 dolar seviyesinde bulunmakta.

MATIC Grafik 13 Eylül 2022

Polygon MATIC fiyat grafiği 13.09.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının MATIC/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla temin edilmiştir. 4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta. Ayrıca grafik üzerinde destek, direnç ve yükselen kanal yapısı bulunmakta.

MATIC Analiz 13 Eylül 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlar ile belirtilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimizin dışında, grafikte görüldüğü gibi yükselen kanal yapısı dikkat çekmekte. Kanal yapısını güvenilir olarak kabul edebilmemiz için en az 5 temas gerekmektedir. Fiyatın, yükselen kanal yapısının alt çizgisine 3, üst çizgisine 3 teması bulunmakta. Bu nedenle grafiğimizdeki yükselen kanal yapısını takibe alabiliriz.

Kanal üst çizgisine kadar yükselen MATIC, tepki alarak 0,84 dolar destek seviyesine kadar geriledi. Güçlü destek seviyesi olan 0,84 dolar bölgesi, geçmiş fiyat hareketlerinde oldukça güçlü bir tepki seviyesi olarak çalışmakta. Umarım şu an bulunduğumuz 0,84 dolar destek seviyesi kaybedilmez ve tepki gerçekleşir.

MATIC Yorum 13 Eylül 2022

Fiyat, yükselen kanal yapısı içerisinde yukarı taşınmaktadır. Yükselen kanal yapısı fiyat açısından oldukça önemli karşılanmaktadır.

MATIC grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde MATIC/USDT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version