Muhabbit

Poolin BTC ve ETH Staking Ödüllerini Geçici Olarak Durdurdu!

Çin’in en büyük madencilik havuzlarından Poolin, geçici bir karar aldı.

poolin muhabbit

Çin’in en büyük madencilik havuzlarından Poolin, geçici bir karar aldı.

Karara göre “hash rate” tokenlerini Poolin’in Mars Protokolü üzerinde stake eden kullanıcıların ödemelerini durdurdu.

Poolin tarafından yayımlanan blog yazısı ile duyurulan karar, pBTC35A ve pETH18C hash rate tokenlerini stake eden kullanıcılar için geçerli durumda. Çin Hükümeti’nin Xinjiang ve Sichuan kentleri üzerinde aldığı kararlar sonrasında ödemeleri durdurma kararı almak zorunda olduklarını belirten Poolin, durumun geçici olduğunun altını çiziyor.

Poolin Hash Rate Tokeni Çıkarmıştı

Geçtiğimiz dönemde Ethereum üzerinde ERC-20 tabanlı iki farklı hash rate tokeni çıkaran Poolin, staking üzerinden wBTC ödülleri dağıtıyordu.

Hükümet kararının ardından geçici olarak ödülleri durdurmak zorunda olduklarını belirten Poolin ekibi, en geç 60 gün içinde taşınma işlemlerinin tamamlanacağını, bu sayede ödüllerin tekrar aktif edileceğini açıkladı.

pBTC35A tokenini 100 $ seviyelerinden satılan Poolin tokeni ciddi bir kayıp yaşayarak 50 $ seviyelerine kadar düşüş göstermişti.

ETH hash rate tokenini ise 30 $ seviyelerinden satan Poolin, ciddi bir fon elde etmişti. ETH tokeni ise 10 $’ın altında işlem görmekte.

Bitcoin tarafında hash rate düşüşü ile birlikte düşüş yaşayan hash rate tokenleri, yaşanan yüzde 50’lik kayıptan nasibini almış görünüyor.

Hash rate tarafında yeniden bir artışın yaşanması ile yükselişe geçebilecek olan hash rate tokenlerinin geleceğini nasıl görüyorsunuz?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version