Muhabbit

Pop Müziğinin Efsane İsmi Madonna’dan Nazar boncuklu NFT Paylaşımı!

Sanatçı, Bored Ape Yacht Club’ın koleksiyonlarından birini MoonPay aracılığı ile satın aldığını duyurarak, MoonPay’e teşekkür etti.

Madonna-NFT-Muhabbit

Madonna-NFT-Muhabbit

Pop müziğinin efsane ismi Madonna bugün (25 Mart 2022) Twitter hesabından, metaverse ve NFT dünyasına adım attığını hayranlarına duyurdu.

Sanatçı, Bored Ape Yacht Club’ın koleksiyonlarından birini MoonPay aracılığı ile satın aldığını duyurarak, MoonPay’e teşekkür etti. Ayrıca paylaşımında nazar boncuğu olması da dikkat çekti.

Bored Ape Yacht Club, Ethereum blokzinciri’nde geliştirilen özellikle ünlüler tarafından ilgi gösterinlen bir NFT koleksiyonudur.

Bored Ape Yacht Club ile ilgili merak ettikleriniz varsa, sizler için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz: Bored Ape Yacht Club Nedir?

Amerikalı sanatçının bu duyurusu kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı. 63 yaşındaki sanatçının bugüne kadar sergilediği davranışlar ve içinde bulunduğu projeler dikkat çekti. Bu yüzden bir NFT satın alması ve duyurması, ilginin artmasına neden olabilir.

Madonna, bir yandan popüler kültüre hizmet etmesiyle bilinirken diğer yandan ise popüler kültürün içerisinde bunu en çok eleştiren sanatçılardan biri oldu.

Bored Ape Yacht Club’tan NFT satın alan diğer ünlüler

Bored Ape Yacht Club’tan her ne kadar birçok ünlü isim NFT satın alsa bile yine de eleştirilerin odağında oluyor.

Bunun en büyük sebebi ise; sınırlı sayıda, çok pahalı ve statü göstergesi olması. Bu kulübün içinde yer almak için büyük paralar harcamalısınız. NFT’lerin biricik olma özelliğinin yanında bu kulübün içinde olmakta ekstra biricik olma özelliği taşıyor.

İlginizi çekebilir: NFT nedir?

Bored Ape Yacht Club’tan NFT serisi satın alan diğer ünlüler ise şu isimlerden oluşuyor.

Dünyaca ünlü birçok sanatçının ve spor yıldızının olduğu bu kulüpte olmak ister miydiniz?

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz!

Son Yazılar

Exit mobile version