Muhabbit

MetaMask IOS ve Android’de! DeFi Artık Daha Kolay!

En eski Ethereum cüzdanlarından olan MetaMask, tarayıcı üzerinden verdiği desteğin yanında uzun süredir mobil uygulamaları da geliştirmekteydi.

metamask ethereum cüzdanı

Popüler Ethereum cüzdanı MetaMask, artık tam sürümü ile birlikte IOS ve Android cihazlarda indirilebilir durumda.

App Store ve Play Store üzerinden indirilebilen uygulama, Ethereum uygulamaları için en çok tercih edilen cüzdan uygulaması olarak öne çıkmakta.

En eski Ethereum cüzdanlarından olan MetaMask, tarayıcı üzerinden verdiği desteğin yanında uzun süredir mobil uygulamaları da geliştirmekteydi.

Bu sayede kullanıcılar mobil cihazları üzerinden oldukça kolay bir çekilde blockchain uygulamalarına erişim sağlayabilecek.

ConsenSys Kurucusu Joseph Lubin’in MetaMask’ın mobil uygulaması ile ilgili görüşleri ise şu şekilde:

Web3 uygulamalarının kullanıcılarının istediği gibi güvenlikten ödün vermeden ekosistemimizin “mobil öncelikli” olarak çalışmaya devam etmesi ve dApp keşfedilebilirliğine öncelik vermesi kritik önem taşır. Akıllı telefonlar Web2 için ne sağladıysa MetaMask Mobile’ın Web3 için de benzerini yapacağına inanıyoruz.

Joseph lubın

2019 yılının Haziran ayından beri geliştirilmeye ve kullanıcılar tarafından geri bildirim alarak oluşturulan uygulama beta sürümlerini tamamlayarak tam sürüme geçiş yapmış durumda.

Bu sayede mobil cihazlar üzerinden DeFi ekosistemine giriş çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Ethereum tabanlı tüm uygulamalara erişilebilen cüzdan uygulaması ile birlikte ağ üzerindeki tüm DApp’lere erişim sağlamanız mümkün.

Google Engellemişti

Beta sürüm testlerinin başlamasının üzerinden yaklaşık 6 geçmesinin ardından Google, ani bir karar ile MetaMask uygulamasını Play Store üzerinden kaldırmıştı.

Popüler Ethereum cüzdanı Metamask’ın mobil versiyonunu denediniz mi?

Son Yazılar

Exit mobile version