Muhabbit

Popüler Gece Kulübü E11EVEN NFT Satın Aldı!

Popüler gece kulübü ismine yakışır bir NFT’yi koleksiyonuna kattı.

NFT

NFT

Miami’de yer alan ve oldukça popüler olan E11EVEN isimli gece kulübünün arkasında olan şirket E11EVEN Partners, NFT satın aldığını açıkladı.

Şirket, pazartesi günü yaptığı açıklamada, Bored Ape Yatch Club #11’i 99 ETH karşılığında koleksiyonuna kattığını duyurdu.

E11EVEN Partners’ın CEO’su Michael Simkins, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

Bir süre BAYC hakkında araştırmalar yaptıktan sonra, E11EVEN ile NFT’lerin ortak bir paydada buluştuğunu keşfettik. İster inanın ister inanmayın en sevdiğimiz NFT, #11 oldu.

Simkins, NFT sahibi ile Discord üzerinden görüştüklerini açıkladı. Elde ettiğimiz bilgilere göre NFT sahibi, ilk başta NFT’sini satma konusunda tereddüt etmiş ancak Simkins karşı tarafı ikna etmeyi başarmış.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Ayrıca Simkins, E11EVEN’ın bu tür bir pazarlama stratejisini keşfe çıktıkları için heyecan duyduklarını belirtti. Görünüşe göre E11EVEN’ın NFT dünyasına attığı adım kalıcı olacak gibi duruyor.

11 Numaralı BAYC NFT’si

E11EVEN Kripto Paralar ile Ödeme Alıyor!

Bu arada şirket, 2021 yılının Nisan ayından bu yana kripto para ile ödeme almaya başladı. Nisan ayından beri gece kulübü, 4 milyon $’ın üzerinde kripto para ödemesi almış durumda. Ayrıa E11EVEN Partners, E11EVEN Hotels and Residencies operasyonları sırasında kripto para ödemeleri için kripto para borsası FTX ile ortaklık kurduğunu da açıklamıştı.

Miami’de yer alan şirket, kripto paralara karşı sıcak bir tutum sergileyen Belediye Başkanı Francis Suarez sayesinde operasyonlarını bu yönde geliştiriyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version