Muhabbit

Popüler Müzik Platformu Spotify, NFT Sahiplerine Yönelik Oluşturulan Yeni Özelliğini Duyurdu!

Yeni özellik ile birlikte NFT sahipleri, ünlü isimlerin token özellikli çalma listelerine ulaşabilecek.

Popüler müzik platformu Spotify, web3 alanındaki çalışmalarını geliştirmek üzere yeni bir adım atıyor. Bu kapsamda platform, token özellikli çalma listeleri isimli yeni bir özelliği test edeceğini duyurdu.

Başlatılacak olan bu yeni özellik için Spotify ile birlikte çalışacağını belirten web3 oyun ekosistemi Overlord, kısa süre önce yaptığı açıklamada Spotify ile ortaklığının başladığını bildirdi.

Overlord tarafı yaptığı açıklamada, token özellikli çalma listesine İnovasyon adının verildiğini ve uygulamaya şu an için sadece Creepz NFT koleksiyonuna sahip kullanıcıların erişebileceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Ayrıca uygulamanın, test süreci kapsamında, yalnızca ABD, İngiltere, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Android işletim sistemine sahip kullanıcılarının kullanımına sunulacağı belirtildi.

Üç ay sürecek pilot uygulamanın diğer ortakları arasında, Fluf, Moonbirds ve Kingship metaverse toplulukları da yer alacak. Fluf ve Moonbirds, yeni gelişme hakkında herhangi bir detaya yer vermedi. Universal Music Group tarafından oluşturulan Bored Ape Yacht Club türevi müzik grubu Kingship ise yeni ortaklığı, resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Kingship ayrıca, Queen, Missy Eliott, Snoop Dogg ve Led Zeppelin gibi ünlü isimlerin şarkılarına ulaşabilmek isteyen kullanıcıların, bir Kingship Key Card NFT’sine sahip olması gerektiğini açıkladı.

Spotify, NFT alanındaki çalışmaları ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hatırlanacağı üzere şirket, geçtiğimiz yılın mayıs ayında, aralarında Steve Aoki ve The Wombats’ın da bulunduğu bir grup sanatçının uygulamada kendi NFT’lerini tanıtmasına izin vermişti.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla NFT Haberleri İçin: NFT Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version