Muhabbit

Popüler NFT Koleksiyonu Doodles 54 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı!

Popüler NFT koleksiyonu Doodles 54 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Popüler NFT koleksiyonu Doodles 54 milyon dolarlık yatırım almayı başardı. Doodles, Reddit’in Kurucu Ortağı olarak bilinen Alexis Ohanian’ın yatırım şirketi olan Seven Seven Six önderliğindeki finansman turunda 54 milyon dolarlık yatırım alarak kamuoyunda yankı uyandırmayı başardı.

Popüler NFT Koleksiyonu Doodles Değerlemesini 704 Milyon Dolara Taşımayı Başardı!

Büyük ses getiren bu finansman turuna Acrew Capital, FTX Ventures ve 10T Holdings gibi popüler şirketler de katılım gösterdi. Doodles almış olduğu bu yatırımla birlikte değerlemesini 704 milyon dolara ulaştırmış oldu.

Doodles koleksiyonu, dijital sanatçı Burnt Toast ve Web3 öncüleri Evan Keast ve Jordan Castro tarafından ortaklaşa kurulan ve toplamda 10.000 NFT’den oluşan bir koleksiyon olarak karşımıza çıkmaktadır. Oldukça popüler olan bu koleksiyonun toplam değeri ise yaklaşık 121 milyon dolar civarında.

Bildiğiniz üzere kripto para piyasasındaki düşüşlerle birlikte NFT piyasası da bu durumdan oldukça olumsuz etkilendi. 2022 yıl içerisinde NFT işlem hacimlerindeki büyük düşüşler NFT yatırımcılarını endişelendirse de Doodles gibi koleksiyonlar söz konusu bu yatırımlarla birlikte yeni teknolojiler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Seven Seven Six’in kurucu ortağı Katelin Holloway, 54 milyon dolarlık yatırıma ilişkin şu yorumlarda bulundu:

“Doodles’ın, NFT’lerin arkasındaki gerçek değeri açığa çıkararak, içerik oluşturma ve deneyimleme şeklimizin bir sonraki dijital sınırını geliştirdiğini düşünüyoruz. Doodles, blok zinciri aracılığıyla hikaye anlatımını yeniden tasarlamasıyla dünyanın bağlantı ve etkileşim şeklini değiştiriyor.”

Doodles

Doodles’ın önemli koleksiyoncuları arasında Justin Bieber, Future, Gary Vee, Snoop Dog, Fat Joe, Kygo, Diplo, Steve Aoki ve Pranksy gibi ünlü isimler de yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: Ünlü Amerikan Programı, NFT ve Metaverse Alanına Giriş Yapıyor!

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version