Muhabbit

Popüler NFT Pazar Yeri OpenSea’den Polygon Desteği!

OpenSea, ölçeklendirme sorunlarını çözmek için oluşturulmuş Polygon‘a destek sağlayacak!

Popüler NFT pazar yeri OpenSea, kendini geliştirmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere OpenSea geçtiğimiz aylarda web3 pazar yeri protokolü olarak bilinen Seaport‘a geçeceklerini kamuoyuna duyurmuştu. OpenSea söz konusu protokole geçişle birlikte farklı özelliklere de kapılarını araladı.

Açık kaynaklı ve merkeziyetsiz olarak bilinen Seaport, OpenSea geliştirici ekibinin yeni özelliklerini daha hızlı yayına almasının yanında işlem verimliliklerini optimize edebilmesiyle de ön plana çıkıyor. OpenSea bu adımla birlikte, protokolden faydalanan ilk NFT pazar yeri olmayı başardı. Protokolün kullanıcılara sağladığı en önemli özelliğe gelecek olursak, kuşkusuz gas ücretlerini düşürmesi diyebiliriz. Seaport ile yapılan işlemler kapsamında kullanıcıların gas ücretlerinde yaklaşık yüzde 35 oranında tasarruf sağlandığı görülüyor.

İlginizi Çekebilir: OpenSea, Solana NFT Mint Platformunu Başlattı!

Popüler NFT Pazar Yeri OpenSea, Polygon (MATIC) Desteğini Açıkladı!

OpenSea, ölçeklendirme sorunlarını çözmek için oluşturulmuş Polygon‘a destek sağladığını duyurdu.

NFT pazarı OpenSea, Polygon ile entegrasyon kurduklarını 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü yapmış olduğu bir açıklamasında şu şekilde duyurdu:

“Bugünden itibaren, Polygon’daki tüm yeni listeler ve teklifler için Seaport’u kullanmaya başlayacağız! OpenSea’deki herkesin deneyimini geliştirmek için Seaport’u birden fazla blockchain ağında kullanmaya başlayacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız.”

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version