Muhabbit

ProShares Bitcoin ETF, Yarın İşlem Görmeye Başlayacak!

ProShares’in Bitcoin ETF’si bu hafta SEC tarafından onaylandı ve yarın işlem görmeye başlayacak.

bitcoin ethereum etf sec muhabbit

bitcoin ethereum etf sec muhabbit

The New York Times’ın yaptığı habere göre 19 Ekim Salı günü yani yarın ProShares, BITO koduyla uzun zamandır beklenen ilk Bitcoin vadeli ETF’sini işleme açacak. Bitcoin ETF’si, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görecek.

walter bloomberg twıtter

ETF, Bitcoin’in kendisini tutmayıp, Bitcoin’in vadeli işlemlerini baz alacak. Gary Gensler’in başkanı olduğu Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılacak 75 günlük bir incelemeden sonra ETF, Bitcoin’in kendisini spot olarak tutup tutmamasına karar verecek.

Geçtiğimiz günlerde ETF onay almıştı. Yarın da işleme girmesi Bitcoin için oldukça önemli bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

Yıllardır kripto para girişimcileri ve geleneksel finans firmaları bir Bitcoin E.T.F. başlatmak için sürekli talepte bulundular veya izin istediler. Ancak SEC her seferinde kripto paraların tam olarak regülasyonlara uğramadığı için bu başvuruları sürekli reddetti. Şimdi bir BTC ETF’si SEC tarafından kabul edildi ve artık yarın işlem görmeye başlayacak.

Her geçen gün kripto paralar finans ve ekonomi dünyasına bir adım daha yaklaşıyor. Sizce gelecekte kripto paralar sürekli kullanacağımız bir para birimi olacak mı?

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version