Muhabbit

Protofire ile Avalanche ve Chainlink Entegrasyonu Geliyor!

Protofire, Chainlink hibe programına katılmaya hak kazandı.

avalacnhe

Protofire, Chainlink hibe programına katılmaya hak kazandı.

Program kapsamında Protofire, Chainlink ile Avalanche arasında enterasyon kurulması üzerine çalışacak.

Protofire, blockchain ağları için geliştirme hizmetleri sunan bir çözüm olarak öne çıkıyor. Hibe ile birlikte Avalanche üzerindeki Dapp’ler için erişimin önünü açacak. Bu sayede ağ üzerinde oluşturulan DeFi platformları, tokenize varlıklar ve çok daha fazlası Chainlink ile etkileşim içinde olabilecek.

Geçmişte, Maker, 0x, Tezos, Gnosis, Kyber Network, The Graph, Synthetix gibi birçok projeye katkıda bulunan Protofire, en son Chainlink xDAI entegrasyonu için hibe almıştı.

Avalanche ile Ethereum arasında kurulan köprü için de katkıda bulunan oluşum, Avalanche üzerinde likiditeyi artırmak ve ERC-20 token transferleri için çözümler ortaya koymuştu.

Hibe programı ile birlikte Protofire, Chainlink kontratlarının Avalanche ile adaptasyonunu sağlayacak. Ek olarak Protofire, Avalanche üzerindeki Chainlink doğrulayıcıları için de çözümler ortaya koyacak.

Konu ile ilgili olarak Protofire CEO’su Manuel Garcia’nın açıklamaları şu şekilde:

Oracle teknolojisini doğrudan Avalanche blok zincirine entegre ederek, Chainlink ağını genişletmeye devam etmek için Chainlink Topluluğu hibesi aldığımız için mutluluk duyuyoruz.

Chainlink ile Avalanche entegrasyonunu nasıl yorumlarsınız?

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version