Muhabbit

Pyth Network, Bu Kez Gemini İle Anlaştı!

Pyth Network her geçen gün yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Pyth-Network-Muhabbit

Pyth Network, her geçen gün yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her gün farklı bir gelişme duyuran Pyth Network bu kez ise bünyesine veri sağlayıcısı olarak popüler kripto para borsası Gemini’yi dahil etti.

Kripto Para Borsası Gemini Nedir?

Gemini, Amerika Birleşik Devletleri merkezli olarak kurulan ve kripto para alım ve satım hizmetleri sunan bir kripto para borsası olarak bilinmektedir. 2014 yılında Winklevoss ikizleri tarafından kurulan Gemini borsası; finansal, yaratıcı ve kişisel özgürlük çağının kilidini açmak amacıyla kullanıcılara sunulmuştu. 2017 Aralık ayında ise BTC vadeli işlem sözleşmelerini başlatan ilk şirket olarak da ön plana çıkmıştı.

Yüzlerce çalışanın görev aldığı Gemini şirketinin Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İrlanda ve Singapur’da ofisleri bulunmaktadır.

Gemini’nin Baş Strateji Sorumlusu Marshall Beard, Pyth Network’e veri sağlayıcısı olarak katılmaları hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Gemini’de müşterilerimize her zaman kripto para fiyatları hakkında doğru ve gerçek zamanlı bilgiler sunuyoruz. Pyth Oracle’a da veri katkısı sağlayacağımız için çok mutluyuz. Pyth’in veri sağlayacısı olarak zincirdeki protokollere ve projelere gerçek zamanlı fiyat bilgilerimizi sağlayarak, DeFi ekosisteminin büyümesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Marshall Beard

Pyth Network, Veri Sağlayıcı Sayısını 63’e Çıkardı!

Pyth Network, Gemini borsasıyla yapmış olduğu ortaklıkla birlikte veri sağlayıcı sayısını 63’e çıkarmış oldu. Pyth Network’ün veri sağlayıcıları ise şu şekilde:

Pyth hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version