Muhabbit

Pyth Network, Data Sağlayıcısı Aquanow İle Ortaklığını Duyurdu!

Önde gelen bir altyapı ve likidite sağlayıcısı olan Aquanow, Pyth Network ile birlikte çalışacak.

Pyth&Aquanow-Muhabbit

Pyth&Aquanow-Muhabbit

Pyth Network, dijital varlıklar için kurumsal kullanım senaryoları sağlayan önde gelen bir altyapı ve likidite sağlayıcısı Aquanow’ı bünyesine dahil ettiğini duyurdu.

İlginizi çekebilir: Pyth Network Nedir?

Bilindiği üzere sürekli gelişen ekonomi sektöründe, yatırımcılar ve dev finans kuruluşları, geniş bir alanda finansal hizmetler sağlayan platformları kullanmaya başladı. Daha güvenilir ve hızlı hizmet almak isteyen platformlar ve kullanıcılar bu alanda önde gelen projeler ile çalışıyor. İşte gelişen bu sektörde hizmet alanını genişletmek isteyen Pyth Network, sektörün önde gelen isimleri ile ortaklıklar kuruyor.

Şimdi ise yeni yapılan bu anlaşma ile birlikte Aquanow, dijital varlık verilerini, gecikmeye duyarlı finansal veriler için özel bir oracle çözümü olan Pyth Network’e sunacak. Böylece platformun, güvenilir fiyatlandırma için pazar erişimi sağlamasına imkan tanınmış olacak.

Yeni gelişme hakkında açıklama yapan Aquanow İcra Kurulu Başkanı Phil Sham, Pyth Network’ü desteklemekten ve bu büyüyen DeFi topluluğunun bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şu ifadelere yer veri:

“Bu ortaklık Aquanow’u güvenilir bir piyasa verileri kaynağı olarak kabul ediyor. Pyth, DeFi’daki önde gelen oracle çözümlerinden biridir ve geleneksel ve gelişmekte olan finansal piyasalar arasındaki boşluğu kapatmak için çalışır.”

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Kurumsal düzeyde, yüksek kaliteli finansal verilerden oluşan bir dijital pazar oluşturmak istediklerini belirten Sham, finansal dApp’e güç sağlamak ve dünyaya en iyi verileri sunmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Aquanow Hakkında

Merkezi Vancouver, Kanada’da bulunan ve 2018 yılında kurulan Aquanow, özel ticaret, ödeme, getiri ve çeşitli cüzdan çözümleri sunmak için tasarlanan bir proje olarak öne çıkıyor. Awuanow ayrıca, dijital varlıklar için kurumsal kullanım senaryoları sağlayan önde gelen bir altyapı ve likidite sağlayıcısı olarak çalışıyor.

Pyth Network Hakkında

Solana ağı üzerinde çalışan Pyth Network, bir oracle çözümü olarak öne çıkıyor.

2021 yılının son çeyreğinde ana ağ geçişini tamamlayan Pyth Network, piyasa verilerini merkeziyetsiz uygulamalara entegre edilmesine katkı sunmaya başlıyor. Bunun yanı sıra Pyth Network, tamamen merkeziyetsiz bir yapı ile geliştirildiği için tek bir veri kaynağına dayanmıyor. Bildiğiniz gibi tek veri kaynakları kolay bir şekilde manipüle edilebildiği için, birçok farklı oracle çözümü birden çok veri kaynağı sunuyor. Bu sayede Pyth Network, hizmet verdiği kişi ve kurumlara daha güvenli bir şekilde veri sunmayı amaçlıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version