Muhabbit

Pyth Network WOO X’i Yeni Pyth Veri Sağlayıcısı Olarak Bünyesine Kattı

Pyth Network 2 Mayıs 2022 tarihinde derin likidite üzerine uzmanlaşmış merkezi bir borsa olan WOO X’i bünyesine kattığını duyurdu.

pyth woox

pyth woox

Pyth Network 2 Mayıs 2022 tarihinde derin likidite üzerine uzmanlaşmış merkezi bir borsa olan WOO X’i bünyesine kattığını duyurdu.

Pyth Network’ten gelen açıklamaya göre WOO X kripto paralara dair piyasa verileriyle platforma katkıda bulunacak.

WOO X, üst düzey kurumsal ve perakende borsalardan likiditeyi entegre eden algoritmik toplama teknikleriyle mümkün kılınan, derin likidite konusunda uzmanlaşmış bir merkezi borsa olarak dikkat çekiyor.

WOO X, Kronos Research tarafından kurulmuş olan, önde gelen likidite sağlayıcısı WOO Network bünyesinde yer alıyor. Kronos Research, günlük hacmi 5 ila 10 milyar dolar arasında değişen, lider piyasa yapıcı ve yüksek frekanslı bir ticaret ekibi olarak biliniyor.

Kasım 2021 tarihinde Seri A yatırımlarını 30 milyon dolarla kapatan WOO Network, söz konusu sermaye turunda Avalanche, BitTorrent, Crypto.com Capital ve Three Arrows Capital gibi sektörün önde gelen şirketlerinden yatırım toplamıştı.

Pyth Network

Pyth ve WOO X DeFi Sektörünü El Ele Geliştirmeye Hazırlanıyor

Kronos Research CEO’su Jack Tan gerçekleştiren iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi:

İlginizi çekebilir: Pyth Network, 7 Blok Zincir Şirketinden Altyapı Desteği Alacak!

“WOO X, daha sağlam temelli DeFi ekosistemleri oluşturmaya kendini adamıştır. Pyth Network’ün teknolojisi ve önde gelen kurumlar tarafından şimdiden bu denli benimsenmesi, platformu iş birliğine gitmek için ideal bir rota haline getiriyor. Pyth ile gerçekleştirilen iş birliğini piyasa verilerimize katkıda bulunmanın, DeFi ekosistemlerini desteklemenin ve kripto para alanındaki diğer üst düzey kurumlarla güçlü ilişkiler geliştirmenin bir aracı olarak değerlendiriyoruz.”

Pyth Network ise konuya dair gerçekleştirdiği açıklamasında önümüzdeki süreçte “inanılmaz ortaklarla dijital piyasalar oluşturmak için” oldukça hevesli olduklarının altını çizdi.

Pyth Network’e ait Discord kanalına abone olarak gelişmeleri takip edebilir ve Telegram sayfasında topluluk ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version