Muhabbit

Pyth Network Yeni Data Sağlayıcısı Kaiko’yu Tanıttı

Pyth Network kripto para marketleri için veri sağlayan platformların başında gelen Kaiko’yu bünyesine dahil etti.

Pyth-Network-2-Muhabbit

Pyth Network

Pyth Network kripto para marketleri için veri sağlayan platformların başında gelen Kaiko’yu bünyesine dahil etti.

İlginizi çekebilir: Pyth Network Nedir?

2022 yaz aylarından itibaren Kaiko düşük gecikme süreli kripto para verilerini Pyth Network ile paylaşacak.

Bu paylaşımlar sırasında kurumsal düzeydeki veri altyapısını kullanacak olan Kaiko, akıllı sözleşmeleri güçlendirmek ve sektördeki tüm aktörlere şeffaflık sağlamak için mevcut blockchain dışında kalan piyasa verilerini güvenli bir şekilde sunacak.

Pyth Network Solana ağı üzerinde yer alıyor ve bir oracle çözümü olarak dikkat çekiyor. Platform piyasa verilerini merkeziyetsiz uygulamalara entegre ediyor.

2014 senesinde kurulan Kaiko, temel misyonunu hem merkezi hem de merkezi olmayan piyasa bilgileri için tek bir kaynak oluşturmak olarak açıklıyor. Platform, böylece yeni dijital finans ekonomisinin temel taşlarından biri olmayı hedefliyor.

Bu hedef doğrultusunda ilerleyen Kaiko,100’den fazla merkezi ve merkeziyetsiz borsadan veri topluyor. Platform haftada 100 milyon uygulama programlama arayüzü (API) araması gerçekleştiriyor ve 120,000’den fazla spot’u, özelliği ve seçeneği destekliyor.

Pyth Network

Kaiko Pyth Network Benzeri Ortaklıklara Devam Edecek

Kaiko’nun CEO’su Ambre Soubiran, platformun network’e katılımını şu sözlerle yorumluyor:

Kaiko, Pyth Network’ü destekleyeceği ve etkileyici Pyth ailesinin bir parçası olacağı için çok heyecanlı. DeFi platformlarında yüksek kaliteli verinin elzem olduğuna inanıyoruz. Bu veriler sayesinde piyasa verimliliği artıyor, sektörler daha şeffaf bir hale geliyor. Bu aileye dahil olmak piyasa verileri arasında köprü işlevi görme misyonumuzu güçlendirme yönünde doğal bir adımdı.

Soubiran Pyth Network benzeri başka ortaklıklar kurmayı da iple çektiklerini ifade etti.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version