Muhabbit

Pyth Network’ün Yeni Veri Sağlayıcısı, BitMart!

Pyth Network faaliyetlerini artırmaya devam ediyor..

Pyth Network faaliyetlerini artırmaya devam ediyor. Veri sağlayıcılarını istikrarlı şekilde artıran Pyth Network, veri sağlayıcılarına bir yenisi daha ekledi. Pyth Network, bu kez ise kripto para borsası BitMart ile anlaşma sağladı.

BitMart Nedir?

BitMart, popüler bir küresel dijital varlık ticaret platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan BitMart, CoinGecko’daki en iyi kripto borsaları arasında da yer almaktadır. Düşük işlem ücretleriyle dikkat çeken borsa kullanıcılarına 1.000’den fazla işlem çifti sunuyor.

Söz konusu bu ortaklık sonrası Stephen Kaminsky ise şu açıklamalarda bulundu:

“Bu piyasada yaşanan son dalgalanmalara rağmen, fayda ve değer katan temel projelere bağlı kalmaya devam ediyoruz. Pyth ağı tam olarak budur ve BitMart’ın Pyth misyonunu ilerletme taahhüdü, uzayın ileriye doğru ilerlediğinin de bir kanıtıdır.”

Stephen Kaminsky

Pyth Network, Veri Sağlayıcı Sayısını Artırmaya Devam Ediyor!

Pyth Network, BitMart borsasıyla yapmış olduğu bu ortaklıkla birlikte güncel veri sağlayıcı sayısı 76 olmuş oldu. Pyth Network’ün veri sağlayıcıları ise şu şekilde:

Pyth hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version