Muhabbit

Pyth Network’ün Yeni Veri Sağlayıcısı, MBIT Oldu!

Pyth Network, yeni gelişmelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Pyth-Network-Muhabbit

Pyth Network’ten yeni veri sağlayıcısı duyurusu geldi. Her gün yeni iş birliklerine imza atan Pyth Network bu kez ise MBIT ile anlaşma sağladı. MCAP grubun dijital varlık ticaret kolu ve kripto para birimi likidite sağlayıcısı olarak bilinen MBIT artık Pyth Network’ün yeni veri sağlayısı.

Bu anlaşmayla birlikte MBIT, kripto para piyasalarına daha fazla likidite ve şeffaflık getirmek amaçlı Pyth Network için piyasa verileri sağlayacak.

İlginizi çekebilir: Pyth Network Nedir?

MBIT Nedir?

MCAP CEO’su David Menn söz konusu ortaklıkla ilgili şu ifadelerde bulundu:

“Blockchain ve Web3 uygulamalarının sürekli olarak geliştirilmesinde, bir saniyeden kısa gecikme süresine sahip olmak ve güvenilir veriler sunmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Pyth ağı bu ihtiyacı karşılamak için hızla genişliyor ve biz de Pyth ile ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.”

MCAP CEO’su David Menn

Bu ortaklık sonrası Jump Crypto’dan Stephen Kaminsky ise şu yorumlarda bulundu:

“MCAP çok saygın bir ticaret firması, piyasa yapıcısı ve finansal teknoloji geliştiricisidir, bu sebeple dijital varlık ekosisteminde daha fazla yer edindiklerini görmek gerçekten büyük heyecan verici. Pyth mükemmel bir seçim ve biz Jump Crypto olarak bu Oracle ağını daha da güçlendirmek için yetenekli MBIT ekibiyle birlikte çalışmayı merakla bekliyor olacağız.”

Jump Crypto’dan Stephen Kaminsky

Pyth hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Pyth Network’ün Türkiye kolunun Telegram kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version