Muhabbit

Pyth Network’ün Yeni Veri Sağlayıcısı, OKX Oldu!

Pyth Network’ten iş birliği haberleri gelmeye devam ediyor!

Pyth-Network-Muhabbit

Pyth Network’ten iş birliği haberleri gelmeye devam ediyor. Her gün farklı gelişmelere ev sahipliği yapan Pyth Network bu kez ise OKX ile anlaşma sağladı. Böylelikle Pyth Network’ün veri sağlayıcısı listesine popüler kripto para borsası OKX de dahil olmuş oldu.

OKX Nedir?

2017 yılında kurulmuş olan OKX borsası, ticaret hacmi ve web3 ekosistemi açısından en büyük kripto para borsaları arasında yer almaktadır. Seyşeller merkezli kripto para borsası olan OKX, 20 milyondan fazla küresel müşteriye de hizmet sunmaktadır.

İlginizi çekebilir: Pyth Network Nedir?

OKX Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai söz konusu ortaklıkla ilgili şu ifadelerde bulundu:

“DeFi’da son yaşanan olayları göz önüne aldığımızda, yüksek performanslı, sağlam ve hızlı veri hizmetinin DeFi’de finansal ürünler geliştirmede, ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bir saniyeden kısa gecikme süresine sahip Pyth ağı ve hızla büyüyen yüksek saygın veri iş ortakları ağı, bu heyecan verici potansiyelin bir örneğidir.”

OKX Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai

Pyth Network, Veri Sağlayıcı Sayısını 75’e Çıkardı!

Pyth Network, OKX borsasıyla yapmış olduğu bu ortaklıkla birlikte veri sağlayıcı sayısını da 75’e çıkarmış oldu. Pyth Network’ün veri sağlayıcıları ise şu şekilde:

OKX hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version