Muhabbit

Raydium Eski Havuzlarını Güncellemeye Devam Ediyor!

Raydium eski havuzlarını da güncel sürüme yükseltiyor!

raydium

raydium muhabbit

Raydium V3 AMM sözleşmelerinde yer alan dört havuzu, yeni sürüme geçireceğini açıkladı.

Elde ettiğimiz bilgilere göre RAY-SOL, RAY-SRM, RAY-USDC ve RAY-ETH havuzu için yapılacak güncellemede, likidite sağlayıcılarının teşvik primlerini almaya devam etmeleri için güncelleme yapmaları gerekecek. Raydium üzerinde yer alan diğer havuzlar zaten V4 sürümünde çalıştığı için diğer havuzlar bu güncellemeden etkilenmeyecek.

Bildiğiniz gibi Raydium ilk piyasaya sürüldüğünde bahsi geçen dört havuz ilkler arasındaydı. Lansmandan bu yana V4 sürümüne güncellenen AMM, yeni havuzlara zaten destek veriyordu.

Ayrıca güncellemenin bir parçası olarak Raydium, V3 havuzlarının taşınmasıyla beraber dört işlem paritesi için yeni likidite havuzları oluşturacak. Bunun anlamı, teşvik primlerini almaya devam etmek isteyen kişilerin, likiditelerini V4 havuzlarına taşıması olarak açıklanıyor.

Raydium Güncellemeyi Ne Zaman Yapacak?

Yukarıdaki dört havuz 29 Temmuz 15:00‘da (TSİ) güncellenecek. Güncelleme ile eski havuzlara destek bir süre daha devam edecek ancak ödül oranları azalacak.

Raydium’un hazırlamış olduğu gönderiye buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version