Muhabbit

Raydium GRAPE Satışını Gerçekleştirecek! Tüm Detaylar!

Solana üzerinde çalışan bir merkezsiz platform olarak öne çıkan Raydium, 7 Eylül tarihinde yeni bir IDO (İlk DEX Satışı) gerçekleştirecek.

grape raydium

grape raydium

Merkezsiz borsa Raydium, yeni bir IDO gerçekleştirecek.

Solana üzerinde çalışan bir merkezsiz platform olarak öne çıkan Raydium, 7 Eylül tarihinde yeni bir IDO (İlk DEX Satışı) gerçekleştirecek.

Grape Protocol olarak isimlendirilen yeni projenin tokeni GRAPE’in satışını gerçekleştirecek olan platform, 1 Eylül’de ATLAS ve POLIS tokenlerin de satışını gerçekleştirmiş olacak.

Grape Protocol Nedir?

Merkezsiz bir sosyal medya protokolü olarak tanımlanabilecek olan Grape Protocol, token tabanlı bir çözüm olarak Solana’da çalışacak.

GRAPE Token Satışı Hakkında

Grape Protocol’ün tokeni GRAPE’in 30,000,000 adetinin satılacağı etkinlikte, toplam arzın yüzde 3’ü satılmış olacak.

Satış ile birlikte 600,000 USDC’lik bir fonlama oluşması beklenirken, her bir token 0.02 $ seviyelerinde satışa sunulacak.

Çekiliş usülüne dayanarak yapılacak satışta biletine satış hakkı çıkan kullanıcılar, her bir bilet için 100 USDC’lik alım gerçekleştirebilecek. Toplamda 6,000 adet bilete katılım hakkı tanınacakken, satın alımlar için IDO havuzu 12 saat boyunca açık tutulacak. Süre içerisinde satışa hak kazanan kullanıcılar, havuzlara dahil olabilecek.

Bilet kazanabilmek için Raydium üzerinde satıştan en az 7 gün önce stake edilmiş 100 RAY bulundurulması gerekirken, stake edilen her 100 RAY için yeni bir bilet hakkı tanınacak.

Maksimum 5 bilet kazanılabilecek olup, katılım sağlamak isteyen kullanıcıların en geç 31 Ağustos tarihinde stake işlemlerini gerçekleştirmiş olmaları gerekmekte.

Raydium üzerinde gerçekleşecek olan satışa katılmayı düşünüyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version