Muhabbit

Raydium LIQ İçin Likidite Havuzunu Duyurdu! Çifte Ödül Şansı!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, LIQ Protocol (LIQ) için yeni likidite havuzları oluşturulacağı belirtildi.

raydium

Merkezsiz borsa Raydium, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Borsa tarafından yapılan açıklamada, LIQ Protocol (LIQ) için yeni likidite havuzları oluşturulacağı belirtildi.

26 Ekim 2021 tarihi itibarıyla oluşturulacak iki yeni likidite havuzları, yüksek getiri opsiyonu sunulan Fusion havuzlarından ikisi olacak.

LIQ-USDC ve LIQ-RAY havuzlarını oluşturacak olan platform, havuz getirilerini LIQ cinsinden dağıtacak. Havuzun açılması ile birlikte havuzda bulunan likiditeye göre değişecek olan getiri oranının ne kadar olacağı henüz bilinmiyor.

Çifte Ödül Şansı

LIQ-RAY havuzunda kısa süreliğine çifte ödül sunacak olan Raydium, hem LIQ hem de RAY ödüllerinden kullanıcılarını faydalandıracak.

Raydium Farming

Halihazırda onlarca parite için likidite madenciliği fırsatı sunan Raydium, Solana üzerinde çalışan bir protokol olarak öne çıkıyor. Üzerinde 2 Milyar $’dan fazla kilitli varlık bulunduran platform üzerine bugüne kadar 24 Milyar $’ın üzerinde hacim oluşturulmuş durumda.

NFT Mint ve NFT pazar yeri bulunan platform, aynı zamanda AcceleRaytor ile birlikte IDO’lar için de önemli fırsatlar sunuyor.

Raydium’u daha önce kullandınız mı?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version