Muhabbit

Raydium NFT Pazar Yeri Açıldı!

Magic Eden ile iş birliği sonucu oluşturulan NFT pazar yeri aktive edilmiş durumda.

raydium

raydium

Merkezsiz platform Raydium, NFT pazar yerini aktive etti. Magic Eden ile iş birliği sonucu oluşturulan NFT pazar yeri aktive edilmiş durumda.

Raydium NFT

Geçtiğimiz dönemde duyurusu yapılan NFT pazar yeri, birçok projeden NFT’lerin satılmasına imkan sağlayacak. DropZone ile NFT projelerinin “mint” işlemlerini gerçekleştirmelerini ve ilk satışlarını tamamlamalarına aracılık eden Raydium, yeni pazar yeri ile birlikte NFT satışlarının da önünü açmış oldu.

Yeni pazar yerinde Raydium kullanıcıları, NFT işlemlerini gerçekleştirebilecek. Herhangi bir tokenin satış için kullanımına izin veren platform, DropZone’da başlatılan projelere de 10 dakika içinde listelenme imkanı tanıyacak.

Halihazırda birçok projeye ev sahipliği yapmaya başlayan NFT platformu, yakın tarihte gelecek projeleri de kullanıcılarına tanıtıyor.

Farklı Ürünler Sunuyor

Sadece bir AMM protokolü olmaktan çıkan Raydium, en kapsamlı DeFi platformları arasında bulunuyor. Swap işlemlerinin yanında limit-emir hizmeti sunan platform, IDO ve NFT’ler için de farklı opsiyonlar sunuyor.

Solana üzerinde çalışan Raydium’u daha önce kullandınız mı?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version