Muhabbit

Raydium Protocol, Ratio Finance Entegrasyonu Duyuruldu!

Raydium Protocol şimdi Ratio Finance ile entegrasyon kuruyor. Ratio ödülleri, Raydium’un stable LP’sinin büyümesini teşvik edecek.

Raydium Protocol; likidite paylaşımı, yield ve diğer yenilikler için Solana blok zinciri üzerindeki merkeziyetsiz borsa (DEX) Serum’un, merkezi sipariş defterini kullanan otomatik bir piyasa yapıcıdır. (AMM)

İlginizi çekebilir: Raydium’a Ecosystem Farm’ları Geliyor!

Diğer AMM, DEX ve DeFi protokolleri sadece kendi havuzları içindeki likiditeye erişebilir ve aynı zamanda merkezi emir defterine de erişim izinleri yoktur. Ayrıca birçoğu Ethereum üzerinde çalıştığı için işlemler yavaştır ve gas ücretleri çok yüksektir. Raydium Protocol’ün çalışma özelliğine değinecek olursak;

Raydium Protocol Avantajları

Raydium, daha hızlı işlemler için Solana blok zincirinin verimliliğinden yararlanır.

Raydium, Serum DEX’indeki merkezi limit sipariş defterine zincir üzerinde likidite sağlar, yani Raydium’un tüm Serum ekosisteminin sipariş akışına ve likiditesine erişimi vardır.

TradingView çizelgelerini görüntülemek, limit emirleri belirlemek ve işlemleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isteyen trader’lar için kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Raydium Protocol şimdi Ratio Finance ile entegrasyon kuruyor. Ratio ödülleri, Raydium’un stable LP’sinin büyümesini teşvik edecek. Ayrıca USDr’nin büyümesi ve stabilitesi için Raydium kasasına Ratio ödüllerinden alokasyon oluşturulacak.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version