Muhabbit

Raydium Realy Metaverse Satışını Gerçekleştirecek!

AcceleRaytor platformu ile birlikte IDO etkinlikleri gerçekleştiren Raydium, 9 Aralık 2021 tarihinde yeni bir IDO gerçekleştirileceğini açıkladı.

raydium

raydium

Merkeziyetsiz borsa Raydium, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. AcceleRaytor platformu ile birlikte IDO etkinlikleri gerçekleştiren Raydium, 9 Aralık 2021 tarihinde yeni bir IDO gerçekleştirileceğini açıkladı.

Realy, Solana üzerinde çalışan ilk “Live to Earn” metaverse platformu olarak öne çıkıyor. Unreal Engine tarafından ortaya konan proje, sanal bir şehir ile gerçekliği blockchain üzerine taşıyor.

9 Aralık 2021 tarihinde başlayacak olan etkinlikle birlikte sahneye çıkacak olan Realy platformunun tokeni REAL satışı AcceleRaytor üzerinde gerçekleştirilecek.

REAL Satış Detayları

Toplamda 500.000 adet REAL’in satılacağı satışta her bir token 1 USDC değerleme ile satılacak. Toplam token arzının yüzde 0.5’ini satışa çıkaracak olan Raydium, çekiliş usülüne dayalı bir satış gerçekleştirecek. Toplamda 10.000 şanslı biletin katılabileceği satışta bilet başına maksimum 50 USDC’lik katılım sağlanabilecek.

Raydium üzerinde RAY stake etmiş kullanıcıların bilet elde edebileceği satışta, çekilişi kazanan biletler token satışından faydalanabilecek.

En az 100 RAY stake edilerek 1 bilet elde edilebilirken, maksimum 5 bilet elde edilebiliyor. Ek olarak kullanıcıların satıştan 7 gün önce RAY stake etmiş olmaları gerekmekte.

Raydium üzerinde gerçekleşecek yeni metaverse tokeni REAL satışına katılmayı düşünüyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version