Muhabbit

Raydium Yeni Beta Sürümünü Tanıttı!

Solana blok zinciri üzerinde merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olan Raydium V2 beta sürümünü başlattı.

raydium V2

raydium V2

Solana blok zinciri üzerinde merkeziyetsiz bir borsa (DEX) olan Raydium V2 beta sürümünü başlattı. Kullanıcılar Solana destekli kripto para cüzdanlarını bağlayarak Raydium V2 platformu üzerinden işlem yapabilir.

Raydium yeni sürümünü Twitter üzerinden duyurdu.

Raydıum TWıtter

Raydium, yeni beta sürümünde kullanıcı arayüzünü yeniledi. Eski sürüme nazaran V2 sürümünün mobil cihazlara daha uyumlu hale getirildi.

Solana ağı üzerinde çalışan DEX, yeni sürümüyle birlikte platformun daha hızlı çalıştığını söyleyebiliriz. Eski sürümde bazı buglar ve tıkanmalar mevcuttu.

Raydium SDK ile entegre edildi. Böylelikle ilerleyen zamanlarda yapılacak olan güncellemeler ve diğer protokollerle yapılacak olan entegreler daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Kullanıcılar V2 sürümünde swap, farm ve stake işlemleri yapabilir. Şimdilik beta sürümünde olan Raydium V2 sürümüne yakın zamanda Trading DEX ve AcceleRaytor özellikleri de dahil edilecek.

Raydium’da Gerçekleşen IDO’lar

Raydium, AcceleRaytor kısmında Solana ağında çıkan yeni tokenların ön satışını gerçekleştiriyor. Raydium’un tokenı olan RAY’i stake ederek Raydium’da gerçekleşen IDO’lara katılabilirsiniz. 15 farklı tokenın ön satışı Raydium platformu üzerinde gerçekleştirildi.

Raydium’da Son Durum

Raydium Günlük Mum Grafiği

16 dolar seviyelerine kadar çıkan RAY, 9 Mart 2022 tarihine göre 2,5 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 555 milyon adet toplam arzı olan RAY’in, dolaşımdaki arzı yaklaşık olarak 90 milyon adettir.

DefiLlama’dan alınan verilere göre Raydium platformu üzerinde kilitlenmiş toplam değer (TVL) ise yaklaşık olarak 600 milyon dolardır.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version