Muhabbit

Raydium Yeni Likidite Havuzunu Duyurdu! Boring Protocol Raydium’da!

Merkezsiz borsa Raydium (RAY), yeni likidite havuzunu duyurdu.

raydium

raydium muhabbit

Merkezsiz borsa Raydium (RAY), yeni likidite havuzunu duyurdu. Yapılan açıklamada Boring Protocol (BOP) için yeni bir likidite havuzu açılacağı belirtiliyor.

2 Temmuz itibarıyla açılacak olan BOP-USDC havuzu ile birlikte kullanıcılar havuza likidite sağlayarak pasif gelir elde etmek imkanına sahip olacak.

Havuzun aktive olmasının hemen ardından başlayacak olan havuz gelirleri, anlık olarak kullanıcılara dağıtılacak.

Solana Season Hackhaton etkinliğinde kullanıcı oyları ile seçilen Boring Protocol, Raydium üzerindeki birçok Fusion havuzlarından biri olacak. Oldukça yüksek yıllık getiri oranları ile dikkat çeken Raydium havuzlarından bazıları ise şu şekilde:

Boring Protocol (BOR) Nedir?

Boring Protocol, Solana ağı üzerinde inşa edilen merkezsiz bir VPN çözümü olarak öne çıkıyor. Solana ağı üzerinden bir VPN hizmeti sunmayı amaçlayan BOP’un toplam arzı ise 250,000,000 adet olarak belirlenmiş durumda.

COPE sahiplerine 62,500,000 adet BOP “airdrop”u gerçekleştiren ekip, token arzının yüzde 45’ini likidite havuzları ve benzeri teşvikleri için kullanacak. Yüzde 20’lik kısım partnerlikler ve iş birlikleri için kullanılacakken, yüzde 6’lık kısım ise ekip için ayrılmış durumda. Geriye kalan yüzde 4’lük kısım ise operasyonlar için kullanılacak.

Raydium üzerindeki likidite havuzlarını değerlendiriyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version