Muhabbit

Raydium Yeni NFT Satışını Duyurdu!

Merkezsiz platform tarafından yapılan açıklamada, Jungle Cats isimli yeni koleksiyonun satışının NFT platformu DropZone üzerinde gerçekleştirileceği bildirilirken, detayların da yakında paylaşılacağı açıklandı.

raydium

raydium

Popüler Solana platformu Raydium, yeni NFT satışını duyurdu. Merkezsiz platform tarafından yapılan açıklamada, Jungle Cats isimli yeni koleksiyonun satışının NFT platformu DropZone üzerinde gerçekleştirileceği bildirilirken, detaylarının da yakında paylaşılacağı açıklandı.

18 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan satışta, Jungle Cats’in 3D formatındaki NFT’leri satılacak.

Solana üzerinde oluşturulan Jungle Cats, toplamda 5.585 farklı 3D formatındaki aslanı temsil ediyor.

Solana Cats NFT

3 NFT Satışı Gerçekleşti

Raydium’un NFT platformu üzerinde bugüne kadar 3 farklı NFT satışı gerçekleşirken, ciddi bir talep oluşmuştu.

Raydium DropZone NFT Satışları

Arzın üzerinde olacak talebe göre NFT satışlarının bir yenisini daha gerçekleştirecek olan Raydium, Jungle Cats ile birlikte dördüncü NFT koleksiyonu satışını gerçekleştirmiş olacak.

Lido Finance Partnerliği

Lido Finance ile partnerliği sonucu Fusion havuzları üzerinde yeni bir havuz duyuran Raydium, stSOL-USDC havuzunu bugün aktive edecek. wLIDO formatında dağıtılacak ödüllerden yararlanacak kullanıcıların yıllık bazda ne kadar ödül alacağı henüz bilinmiyor. Havuzun aktive edilmesi ve havuza konan likiditenin oluşması ile birlikte netleşenecek yıllık getiri oranı ve emisyona göre kullanıcılar yıllık bazda ödül kazanabilecek.

Raydium’u kullanıyor musunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version