Muhabbit

Reddit Kendi NFT Platformunu Başlatmaya Hazırlanıyor!

Reddit, dijital ürünler için yeni bir platform haline gelebilmek üzere işe alım ilanı yayımladı.

reddit

Sosyal tartışma sitesi Reddit, değiştirilemeyen tokenlar (NFT) ve dijital ürünler için yeni bir platform haline gelebilmek üzere işe alım ilanı yayımladı.

Greenhouse üzerinde yayımlanan bir iş ilanına göre Reddit, milyonlarca kullanıcının NFT destekli dijital ürünleri oluşturması, satın alması, satması ve kullanmasından sorumlu bir platform için kıdemli backend mühendisi (Senior Backend Engineer) arıyor. Pozisyon, alanda en az beş yıllık deneyimin yanı sıra “yüksek yük altında çalışan karmaşık dağıtılmış sistemler tasarlama ve uygulama” becerisi gerektiren özellikler içeriyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Reddit’in NFT platformunun ne zaman gerçekleşeceği veya ne zaman geleceği ile ilgili açıklama henüz yapılmış değil. Ancak şirket iş ilanında şunları belirtiyor:

“Günümüzün en büyük içerik oluşturucularının ve markalarının hayranları artık dijital ürünleri doğrudan onlardan satın almak, onları desteklemek, özel erişim elde etmek ve onlarla daha büyük bir bağ duygusu hissetmek için akın ediyor. Zamanla bunun daha da büyüyeceğine ve NFT’lerin hayranların en sevdikleri içerik oluşturucuları ve toplulukları nasıl desteklediği konusunda merkezi bir rol oynayacağına inanıyoruz.”

Reddit’in NFT’lere ilk girişi, firmanın üç “CryptoSnoos” (Reddit’in maskotu) NFT’lerini açık artırmaya çıkardığı bu yılın haziran ayında gerçekleşti. Platform tarafından yayımlanan açıklamaya göre CryptoSnoo sahipleri bunu bir profil resmi olarak kullanabilecek ve Reddit’i kullanırken yorumlarının öne çıkmasını sağlayabilecek.

NFT Sektörü Oldukça Popüler

Bazı kripto para borsaları ve girişimleri, yavaş yavaş kendi NFT pazarlarını açarken, sosyal medya platformları da OpenSea’ye rakip olmasa da teknolojiyi desteklemek için çalışıyor. 

Son olarak sosyal medya devi Facebook, Novi cüzdanının büyük olasılıkla NFT’leri destekleyeceğini ima etti ve Twitter, eylül ayında kullanıcıların profil resimleri olarak bir NFT görüntülemelerine izin vermeye çalıştığını açıkladı. 

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version