Muhabbit

Reddit Kurucu Ortağı ve Solana Ventures, Merkeziyetsiz Sosyal Medya Projelerine Yatırım Yapacak!

Merkeziyetsiz sosyal medya projeleri ilgi görmeye başladı!

merkeziyetsizlik

merkeziyetsizlik

Alexis Ohanian’ın Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian ve Solana Ventures, Lizbon’da gerçekleşen Solana Breakpoint 2021 konferansında, merkeziyetsiz sosyal medya projelerine 50 milyon dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını duyurdular.

Reddit’in kurucu ortağı Ohanian yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Solana gibi hızlı transferleri ucuz maliyetle gerçekleştirebilen yüksek performanslı bir blok zinciri ile sosyal medyayı ve kripto para ekosistemi bir Web2 sosyal ürünü gibi hissettirebilir. Ancak kullanıcılar merkeziyetsiz sosyal medya ile gerçek sahiplik hissini hissedeceğini düşünüyorum. Bunun için bir fırsat var. Bu günler Web3’ün ilk günleri.

Solana Labs’ın kurucu ortağı ve COO’su Raj Gokal ise şunları söyledi:

Web3, kullanıcıları ve içerik oluşturucuları sahiplere ve paydaşlara dönüştürüyor. Bu yüzden merkeziyetsizlik aslında herkesin yönettiği ve sahip olduğu bir kavrama dönüşüyor. Bu değişim şu anki sosyal medyaya yakın bir zamanda gelmeyecek gibi görünüyor. Meta veri tabanındaki sosyal medya, kendi kendine yeten milyonlarca topluluktan oluşan bir koleksiyona dönüşebilir.

Solana Labs İletişim Başkanı Austin Federa’nın, bu ortaklığın çoğunlukla Solana’ya odaklanacak olmasına rağmen, geleceğin blok zincir teknolojisinde olduğunu, bu nedenle sadece Solana değil her blok zincirinde tüm projeleri dikkate alacağını söyledi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version