Muhabbit

Reddit NFT İşlem Hacmi Rekor Kırdı!

Reddit avatar NFT’si mint edilmeye devam ediyor.

Kripto para piyasaları zor zamanlar geçirirken Reddit’ten işlem hacmi rekoru geldi. Polygon ve Dune Analytics verilerine göre Reddit NFT avatar işlem hacmi son 24 saat içinde 1,5 milyon doları geçti.

Koleksiyon lansmanından beri 4,1 milyon dolarlık kümülatif işlem hacmi oluştu. Bu yeni rekor ise önceki işlem hacminin üçte birinden daha fazlasını temsil ediyor. Aynı zamanda Reddit NFT’leri günlük satış sayısı rekorunu da kırdı. Son 24 saatte 3.780 NFT el değiştirdi.

Reddit avatarları bağımsız sanatçılar tarafından yaratıldı ve Polygon blok zinciri üzerinden mint edildiler. Kullanıcılar, NFT’leri Reddit’in kripto para cüzdanı Vault üzerinden satın alabiliyor. Satın alınan NFT’ler, sosyal medya hesaplarında profil resmi olarak kullanılabiliyor.

Satın alınan NFT’ler daha sonrasında OpenSea gibi ikincil marketlerde de satıldı. Bazı koleksiyon parçalarına rağbet olmazken diğerlerinde taban fiyat 2.000 dolar oldu. Şu ana kadar satılan en pahalı Reddit NFT’si 30 ETH yani 41.739 dolardan alıcı buldu. Satıcı sonrasında bu NFT’yi 150 ETH’dan tekrarda satışa çıkardı.

Reddit NFT Mint Sayısı da Artışta

Temmuz ayındaki çıkışından sonra Reddit avatar NFT’lerinden 2,9 milyon adet mint edildi. Şu anda Reddit NFT’si tutan cüzdan sayısı ise 2,8 milyon. Ağustos ayı sonunda yaklaşık 200.000 NFT’lik günlük rekora göre son zamanlarda günlük birkaç bin NFT mint edildi.

Reddit başlangıçta, sanatçıların NFT sanat eseri oluşturma ve koleksiyonun NFT pazarlarında satılmasına yardımcı olarak sanatçıları güçlendirmek amacıyla tasarlanmıştı. Bu zamana kadar veriler, sanatçıların NFT’lerin ikincil piyasa satışlarından 60.000 dolardan fazla telif hakkı kazandığını gösterdi.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version