Muhabbit

Reddit, Yeni NFT Projesini Hayata Geçiriyor!

Reddit, sabit bir ücret karşılığında NFT satın almanıza olanak tanıyan yeni bir avatar pazarını piyasaya sürüyor.

Reddit

Reddit NFT profil resimleri üzerine çalışmaları sürdürüyor.

Reddit, sabit bir ücret karşılığında NFT satın almanıza olanak tanıyan yeni bir avatar pazarını piyasaya sürüyor. 

Şirket yaptığı açıklamada, yeni avatarı almak için kripto para cüzdanına gerek olmadığını belirtiyor. Bu nedenle kredi veya banka kartının yeterli olacağı ve bunları saklamak için de Reddit’in kendi cüzdan ürününün kullanılabileceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Reddit, sınırlı sayıda NFT’lerinden birini satın alan kullanıcının, bunu bir avatar olarak Reddit’te veya başka bir yerde kullanmak için lisans haklarına sahip olacağını söylüyor. Ayrıca, satın alınan avatarın görünümünün avatar oluşturucuda bulunan ürünlerle karıştırıp eşleştirilebileceği belirtiliyor.

Bu yeni girişim, Reddit’in NFT alanında ilk adımı değil. Hatırlanacağı üzere bu yılın başlarında şirket, Twitter’ın benzer bir işlevi yayımlamasından sonra, profil resmi olarak herhangi bir Ethereum tabanlı NFT’nin kullanılmasına izin verecek bir özelliği test etmeye başlamıştı. Yine geçtiğimiz yıl Reddit, CryptoSnoos adlı maskotu Snoo’yu temel alan sınırlı sayıda NFT’ler yayımladı.

Yeni Girişim İçin Polygon İle Ortaklık Kuruldu

Reddit, bu avatarları zincir üzerinde basmak için Ethereum uyumlu bir blok zinciri olan Polygon ile ortaklık kurdu. Bu NFT’leri saklamak ve yönetmek için Reddit’in, firmanın yerel uygulamasında bulunan Vault adlı kendi blok zinciri cüzdanı kullanılabilecek.

Yeni NFT avatarları açık artırma olmadığı için, tüm NFT’lerin sabit bir fiyatı olacak. Ayrıca ABD doları gibi fiat para birimleri aracılığıyla satın alınabilecek. NFT avatarlarının liste fiyatları 9.99$, 24.99$, 49.99$, 74.99$ veya 99,99$ aralığında olacak. 

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version