Muhabbit

Reddit’in Kurucu Ortağı Cüzdanında Ethereum Tutuyor!

Reddit’in kurucu ortaklarından biri olan Alexis Ohanian, çok fazla Ethereum’a sahip olduğunu söyledi!

reddit

Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, çok fazla Ethereum’a sahip olduğunu söyledi.

Kimse bunun ne kadar olduğunu bilmiyor, ancak Alexis Ohanian, “çok” dediğine göre cüzdanında tuttuğu ETH sayısı herkesi şaşırtabilir.

Bununla birlikte Alexis Ohanian çok yönlü bir insandır. Alexis; milyarder, hayırsever, Reddit’in kurucusu, Initialized Capital‘in sahibi ve ünlü tenisçi Serena Williams’ın kocasıdır.

Ohanian’ın Sahip Olduğu ETH Ne Kadar?

CNBC’de verdiği bir röportajda Ohanian, tartışmanın bir bölümünü Ethereum‘u övmeye ayırdı. Güzel sözlerin ötesinde, Ethereum’un kripto para birimlerine yatırılan fonlarının önemli bir bölümünü oluşturduğunu da söyledi.

Ohanian’a, ekosistemdeki en umut vadeden kripto para birimi soruldu. Ohanian, Dogecoin’i radarından çıkardığını ve Ethereum’u ne kadar çok sevdiğini tekrar söyledi. Daha sonra şunları ekledi:

Ethereum’un, önümüzdeki bir veya iki yıl içinde kendini kanıtlayacağını düşünüyorum. Sebebi ise çok fazla sayıda ilginç uygulamalara sahip olması. Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilen NFT’lerin, sadece bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca benim kripto para portföyümün büyük bir kısmı da ETH’den oluşuyor.

Ohanian, ne kadar ETH tuttuğunu açıklamadı. Sizce Reddit’in ortaklarından olan Ohanian’ın ne kadar ETH’si vardır?

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz…

Son Yazılar

Exit mobile version